24:7 Parking

Afstand 9,3 km

Over 24:7 Parking

Bij 24:7 Parking kan je alle kanten op. Je kan ervoor kiezen om naar de overdekte garage in Aalsmeer te rijden en gratis naar de vertrekhal op Schiphol te worden gebarcht, maar je kan ook voor valet parking kiezen. De parking biedt een goede en zeer complete service. Zo is het mogelijk om de lederen bekleding van je auto interieur te laten reinigen. Door deze bijzondere servicemogelijkheden is het een unieke parking.

Je kan een plaats op de 24:7 Parking eenvoudig reserveren op de website. Ze zijn ook telefonisch dag en nacht bereikbaar. Momenteel zijn er bij deze parking geen kortingen actief.

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Prijzen

Laatste update: 30-03-2023

incl. btw en reserveringskosten

24:7 Parking details

Overdekt Parkeren Nee
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Nee
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Nee
Contant betalen Ja
Met iDeal online betalen Ja
Met creditcard betalen Ja
Afstand tot Schiphol 9,3 km

24:7 Parking reviews

Deel jouw ervaring over 24:7 Parking

Reviews van anderen

Gemiddelde: 1/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Hoekman

29 april 2019

Voor ons was dit absoluut de laatste keer! Eerder altijd erg tevreden geweest, maar daar is nu niks meer van over. De heenweg kwamen we om 3:10 uur aan op de parkeerplek. Om 3:50 kwam pas de eerste bus! Vervolgens reed deze bus langs nog een andere locatie wat nog weer extra tijd kostte. De bus zat helemaal vol waarna de chauffeur aangaf dat we extra ruimte moesten maken, omdat we langs nog een locatie moesten. Iedereen gaf aan dat dit niet mogelijk was & dat we rechtstreeks doormoesten naar Schiphol. Gelukkig gaf de chauffeur hier na enige tijd gehoor aan. Om 4:25 kwamen we dan eindelijk aan op Schiphol. Inmiddels dus een uur en kwartier later!! Ook de terugweg was het weer drama. We werden verzocht via aankomsthal 4 plaats te nemen bij bushalte C13. Echter, blijkt aankomsthal 4 na 12 uur 's nachts gesloten te worden. We hebben een halfuur gezocht naar de juiste bushalte. Ook andere mensen bij de bus gaven aan de bushalte met geen mogelijkheid te kunnen vinden. Na 25 minuten wachten arriveerde de bus. Met het zoeken erbij dus ook weer een uur kwijt geweest… Bij de buschauffeur aangegeven over de slechte vindbaarheid. Hij was hiervan op de hoogte en heeft het al meerdere malen aangegeven bij de organisatie gaf hij aan. Maar zonder resultaat. Al met al zijn wij dus zeer ontevreden en zullen wij dit parkeerterrein zeker aan niemand aanraden!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jolanda

5 april 2019

Eens maar nooit meer! Toen ik aankwam bij de parking, stond de bus er, dus ik dacht gelijk mee te kunnen. Maar dat ging niet door. Ik moest zelf mijn auto ergens op het modderige en ongelofelijk hobbelige terrein parkeren en de sleutel vervolgens inleveren. Vervolgens was de bus al weg en moest ik ruim een half uur op de volgende bus wachten, deze kwam te laat. Het is ook best nog een eind rijden naar de luchthaven vanaf de parking en we gingen nog langs een andere parking om daar ook mensen op te halen.

Bij terugkomst in Nederland kwam ik in het donker aan. De bus op Schiphol stond er gelukkig wel al en we vertrokken direct. Bij aankomst bij de parking, kreeg ik mijn sleutel weer terug en moest zelf mijn auto maar op het modderige en onverlichte parkeerterrein weer terug zien te vinden. Als vrouw alleen zit je er niet op te wachten om midden in de nacht met je koffer over een modderig en hobbelig parkeerterrein te moeten struinen op zoek naar je auto na een lange reis. Ze hadden toch ook de auto wel even vooraan kunnen zetten? Ze weten immers wanneer je weer terugkomt……

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Aart

19 oktober 2018

Augustus 2018: sleutels inleveren. Bij terugkomst om 02.30 uur sleutels en auto zoek. Ben zelf gaan lopen met (gelukkig bij ons) reservesleutel en na 2 uur auto gevonden. Na tig keer bellen en mailen na week sleutels gevonden, duurt dan na dreigen nog een week eer deze retour gezonden zijn.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jan-Willem

14 augustus 2018

We hadden deze gekozen op internet omdat de prijs goed was en omdat aangegeven werd dat er kinderstoelen aanwezig zijn. Bij aankomst blijkt dat dit een zitplaatsverhoger is. Geen goede keus voor een baby van 6 maanden.

Daarnaast had het veel geregend en moesten we parkeren in een grote plas. Een andere plaats was wel droog maar dat mocht echt niet en we moesten de auto verplaatsen.
Bij terugkomst haperde de motor. Na 20 kilometer hebben we de auto langs de kant gezet en de wegenwacht gebeld.
Uiteindelijk zijn we met een vervangende auto naar huis moeten gaan.
Vanwege het vocht moesten de bobbine en bougies vervangen worden. Schade 400 euro.
Typisch geval van goedkoop is duurkoop.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jeroen

2 augustus 2018

GROTE TEGENVALLER! Auto op groot donker terrein geparkeerd, autosleutels inleveren ivm mogelijk verplaatsen van de auto vanwege opvullen van parkeerruimte. Bij terugreis aankomst op Schiphol nog 40 min. op bus moeten wachten, dit duurde veel te lang. Bij aankomst 24/7Parking de autosleutel opgehaald en bleek onze auto inderdaad verplaatst te zijn, niet op de handrem gezet én daarbij op verschillende plekken van de auto KRASSEN! En we waren niet de enige gedupeerden! Andere familie had eveneens meerdere krassen op de auto. Vandaag mail mogen ontvangen dat 24/7Parking zich niet verantwoordelijk stelt voor de schade, wij kunnen immers niet aantonen dat er geen schade was vóór het afleveren.. Wees gewaarschuwd, deze organisatie gaat helaas zeer onzorgvuldig en onverantwoord met je auto om!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Aloys Janssen

12 juni 2018

In een woord "WAARDELOOS". Tot 2017 redelijk goed bedrijf. Anno juni 2018: vroege vlucht dus 's nachts aankomen, bagage vooraan op terrein uitladen, dan administratie, weer terug, dan shuttlebus. Met 2 kleine kinderen, autostoeltjes en bagage naar bus. Onvoorzichtige chauffeur, bagage van links naar recht. Dus terecht kwalificatie "WAARDELOOS"

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Silvia Bakker

6 juni 2018

Werden met een chagrijnige chauffeur met een grote bus opgehaald. Voorheen was het een klein busje met vriendelijke behulpzame chauffeur. En werden we opgehaald bij de keet. Nu bij de ingang ,niemand wist van onze komst terwijl we via internet hadden gereserveerd. Auto sleutels moesten worden ingeleverd. Was voorheen niet zo. Maar daar sta je dan. Je kunt niet zomaar iets anders regelen. Met een grote bus naar schiphol koffers in het gangpad in de bus.waarom????ze gaan alle kanten op. Op de terugweg was er geen bus te bekennen. Gebeld,bus komt er aan 20 minuten gewacht. s's'nachts om 4 uur. Balen. Ook weer een chauffeur die er duidelijk geen zin in had. Weer de koffers in het gang pad. Die weer alle kanten op gingen. Kortom dit doen we nooit meer. Niet alle verandering is een verbetering.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
ada

5 juni 2018

Wij parkeren al vele jaren bij 24:7 parking en waren altijd heel tevreden met de service, dus dit jaar weer daar geparkeerd moest je ineens je sleutel af geven dat hadden ze toch wel even van te voren moeten melden bij de boeking. Bij terug komst toen we de koffers hadden gebeld dat we opgehaald konden worden,kregen we te horen dat we op een andere plaats opgehaald werden die een stuk verder was en bijna niet te vinden. Daar aangekomen weer gebeld dat we er waren ze zouden er met 10 min. zijn. Wachten en wachten en een paar keer weer gebeld namen ze gewoon niet op. Het werd daar steeds drukker met mensen die ook opgehaald zouden worden en die hadden de zelfde problemen. Om een lang verhaal kort te maken we werden pas na 1½ uur op gehaald in een grote oude gammele stadsbus, je moest zelf maar zorgen dat je koffers er in kwamen daar was geen aparte plaats voor stonde gewoon in het gang pad waar iedereen over struikelde en oudere mensen hebben we geholpen die mensen kregen hun koffer niet in die hoge bus getild. Toen kwamen we bij de parking die grote bus kan daar niet op chauffeur stopt zegt helemaal niets maar de deuren gingen open dus je begreep dat je er uit moest, is dan nog een heel eind lopen zeker als je de koffers mee moet slepen naar het kantoor waar je sleutels liggen daar aan gekomen zeggen ze dood leuk die liggen in het kleine busje wat bij de ingang staat dus weer dat eind terug, leek wel een horror film eindelijk kregen we daar de sleutel en werd er gezegd waar je auto stond ze hadden er wel in gereden stoel en spiegels waren verzet. Dus mensen ga daar echt niet parkeren het is daar een grote CHAOS !!!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Bep van der Stad

1 juni 2018

Na een paar jaar dik tevreden was het vandaag vreselijk! We moesten met zoveel mensen in een grote bus. Het waren net haringen in een ton! Op en in elkaar! Schandalig en ik ga dit zeker melden bij de politie Amsterdam want volgens mij mag het niet eens om mensen en koffers zo te vervoeren. Erg lang wachten op de bus in de kou. En er maar inproppen. Dit was voor ons de druppel. Dan maar meer betalen maar dit is te gek voor woorden. Dit is echt geld verdienen.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Leon

29 april 2018

Voor onze vakantie had ik gekozen om de auto bij 247parking te stallen. Niet de goedkoopste, niet de duurste en je had de optie oom de auto binnen te laten stallen.
Ontvangst bij aankomst en vervoer was prima geregeld. Een oudere man met pensioen had als bijbaantje mensen vervoeren met een busje. Deze man reed rustig en beheerst en we kwamen mooi op tijd aan.
Bij terugkomst hadden we ernstige vertraging bij vertrek. Dit meteen doorgegeven via sms. Daar kwam geen reactie op. Bij uiteindelijke terugkeer, bijna 12 uur later dan gepland, heb ik bij de bagageband kontakt opgenomen met 247. ruim 20 minuten later kwam de bus aangereden. Was een groffe man, die er niet echt zin in had. In eerste instantie leek mijn gezin de enigen te zijn, die terug vervoerd zouden worden. Vandaar dat ik ook mijn fototas met professionele apparatuur naast de koffers durfde te zetten. Bleek ineens nog eens 5 mensen mee te gaan. De chauffeur kon ik net tegenhouden om een zware koffer plompverloren op mijn fototas te kwakken. Hij mopperde iets van dat ik dan maar moest opletten op mijn spullen.
Het eerste wat ik melde is dat we bij t uitstappen aan de chauffeur moesten denken. Waarschijnlijk betreft dit dezelfde hufter als uit een vorige recensie. Ik had al dik betaald voor de service. Sloopt hij eerst bijna mijn foto apparatuur, moet ik nog een fooi geven ook??
Vervolgens mopperde hij dat hij een forse boete riskeerde omdat er 1 persoon teveel werd meegenomen. Deze zat op de schoot van een ander. Dat is uiteindelijk zijn verantwoordelijkheid. Moet ie maar 2x rijden. Daarnaast reed hij onbeschoft hard en onverantwoord met 9 man (waarvan 2 kinderen).
Uiteindelijk aangekomen stond mijn auto buiten klaar. De auto zat onder een hele dikke laag condens. Bijzonder vreemd voor een auto die binnen geparkeerd stond en net buiten was gezet….. Zeer onbetrouwbaar bedrijf en wat mij betreft dit soort sjoemelaars meteen vanuit de overheid opdoeken. Puur bedrog en onverantwoordelijk grof personeel.

Sterke punten:
Uiteindelijk geen. Op die ene aardige chauffeur van de heenweg na en de receptionist bij vertrek.

Zwakke punten:
Je kunt ze niet vertrouwen. Ik betaalde voor binnen parkeren, maar de auto lijkt al die tijd gewoon buiten gestaan te hebben. Zeer groffe roekeloze hufter op de terugweg, die hardhandig met je bezittingen omgaat en als eerste meld dat je moet denken aan de fooi bij aankomst.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jane

26 januari 2018

Op 16/12/2017 Heb ik via vergelijkingssite parkos een reservering
gedaan. In eerste instantie voor een shuttle service maar enkele minuten
daarna zag ik dat ik tegen betaling ook van velet parking gebruik kon
maken. Ik heb de reservering aangepast en bijbetaald en ontving netjes een
bevestiging . Ik verwachtte 8.15 uur op Schiphol aan te komen. Gisteren om
8.00 uur belde ik het 06 nummer die in de bevestigingsmail aangeduid staat
om aan te geven dat ik verwacht om 8.45 aan te komen ipv 8.15 uur. Er werd
gevraagd naar mijn naam en voertuig en de chauffeur zei dat ik nog even 15
min vooraf moet bellen. Zo gezegd zo gedaan. Echter toen ik belde op de
hoogte van Leiden gaf de chauffeur aan dat Hij mijn reservering niet kon
vinden. Hij zou het even uitzoeken en mij terugbellen. Ik werd teruggebeld
inmiddels aangekomen op schiphol met de mededeling dat ik geen velet
reservering heb staan. Ik vertel dat ik dat wel heb en dit kan aantonen met
een bevestigingsmail. Op de achtergrond geeft een 'leidinggevenden' genaamd
Marco aan dat zij mij niet komen halen. Het staat niet in het systeem dus
ik moet het met parkos uitzoeken. Op dit moment sta ik met baby en al mijn
koffers klaar voor vertrek bij Schiphol. Gezien ik de velet service
verwachtte had ik geen tijd meer om een half uur heen en terug te reizen
met het risico mijn vlucht te missen. Mijn man belt nogmaals met 24/7
parking. Wij zijn nog nooit zo onbeschoft te woord gestaan. Er werd niet
naar onze reservering geluisterd en doorverwezen naar parkos. Parkos heeft
in het weekend geen klantenservice. Bovendien heb ik een toonbaar bewijs
dat er voor velet parking is betaald bij 24/7 parking. Hier werd geen
gehoor aangegeven.' Leidinggevende' wilde zijn naam in eerste instantie niet doorgeven, wilde
mij niet fatsoenlijk te woord staan en was zeer onbeschoft aan de telefoon.
Ik kon naar Aalsmeer komen voor de shuttle service en dat was de enige
optie. Ik moet het anders maar met parkos uitzoeken.
Ik ben een betalende klant. Dat de communicatie tussen parkos en 24/7 niet
goed verloopt mag niet ten koste gaan van mij als klant. Je bent onderweg
naar je vakantiebestemming en Kiest en betaalt voor een service om van
parkeergemak te voorzien. Ik heb letterlijk met tranen en paniek bij
Schiphol gestaan bang door deze ongein mn vlucht te missen. Ik was dan ook
genoodzaakt ter plekke van een andere velet service gebruik te maken en
opnieuw de kosten te betalen. Ik vind het ombegrijpelijk dat een groot bedrijf als 24/7 zo
onprofessioneel en onbeschoft omgaat met haar klanten. Ii advizeer parkos geen zaken meer te doen met deze kneuzen omdat dit ook het vertrouwen in parkos schaadt.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Maud

12 december 2017

Toen wij terug kwamen van een hele fijne vakantie zagen wij een deuk in onze auto waarbij de lak beschadigt was. Dit gemeld bij het personeel en dit werd meteen toegegeven dat dit hun fout was en hun busje er tegen aan gereden was. Het zou allemaal geregeld worden met het hoofdkantoor en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Nu 3 maanden later horen we niks van het hoofdkantoor en is onze auto nog steeds niet gemaakt. Deze organisatie weigert om mee te werken en sturen ons van het kastje naar de muur… Wat een leuke vakantie is geweest heeft een zware domper als afsluiting… wij boeken hier geen tweede keer meer.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Vuurens

19 augustus 2017

Nooit meer bij 24:7!
We hebben keurig een half uur voordat we op Schiphol zouden zijn gebeld met het nummer op de bevestiging. Prima, de chauffeur zoekt u op.
Eenmaal op Schiphol aangekomen nogmaals gebeld want er stond geen chauffeur van 24:7. Niemand te zien. Na een half uur opnieuw gebeld, de chauffeur kan u niet vinden. Vreemd, want we hebben heel duidelijk gezegd waar we staan.
Nog steeds niemand te zien, opnieuw gebeld. Bij wie heeft u geboekt? Bij 24:7. Oh maar dan moet u een ander telefoonnummer hebben. Vreemd, want de reservering was precies een week daarvoor pas gemaakt.
Nadat we op het 06-nummer hadden gebeld kregen we nog een ander telefoonnummer, en toen we dat belden kwam er eindelijk iemand naar ons toe. Dit was anderhalf uur later dan afgesproken.
Niet fijn als je je vlucht wil halen.
Deze meneer had geen boekingspapieren bij zich, want hij was op dat moment toevallig op Schiphol dus hij zou onze auto wel meteen even meenemen. Wat doe je dan op zo'n moment? Na lang twijfelen van onze kant toch maar gedaan, maar je gaat echt niet lekker weg zo midden in de nacht.
Toen we thuis waren hebben we een mail gestuurd naar 24:7 dat we niet blij waren met de gang van zaken. Nooit meer een reactie gekregen…
Kortom: een heel slecht bedrijf, slechte communicatie, slechte service.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Cor

31 juli 2017

We hadden geboekt met de 'eis' dat we onze autosleutel zelf meenamen. Bij aankomst: nee het was te druk: "sleutels inleveren want we zetten hem ergens anders neer." We konden geen kant op. Bij terugkomst: een kras in de lak. Ja wat erg, onze schuld. Foto's genomen, adres, telnummer achter gelaten. Onze directie neemt contact met u op…..een slepende verzekeringskwestie. NOOIT MEER

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
van der Wagt

17 juli 2017

Vreselijke service.

Toen we de bagage hadden belde ik naar de centrale en werd mij verteld dat de shuttle met 10 minuten zou arriveren. Eenmaal buiten aangekomen stonden er minstens 10 wachtende mensen voor me die allemaal klaagden dat ze er al minimaal 45 minuten stonden. Zelf hebben we ruim een uur moeten wachten op de shuttle. We hebben 3 keer nagebeld naar de centrale waarop erg onverschillig werd gereageerd op onze klacht en ons meermaals werd verteld ''het busje is er gewoon over 10 minuten hoor''.

Kortom, één keer en nooit meer.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jaco

5 februari 2017

We zijn jaren klant geweest. In het laatste jaar is de service echter VRESELIJK geworden. En als je erover klaagt, krijg je dit:

"Wil je gvd stoppen met je eigenwijze gelul.
Jouw fout, jouw probleem.

We hoeven jullie nooit meer te zien!!!

Met vriendelijke groet,

Michel Overmars
Directeur 247Parking.nl"

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Ron

17 mei 2016

Tijdens vakantie op de Canarische Eilanden word ik gebeld door Volvo Alarmcentrale. Het alarm van mijn Volvo gaat af op het terrein van 24/7Parking. Wat blijkt: men is op het overvolle parkeerterrein bezig met zware werkzaamheden; er wordt steengruis gestort welke met zwaar materieel wordt aangetrild op centimeters afstand van de auto's en asfalteringswerkzaamheden. Niet prettig om te horen als je op je vakantie-adres zit en niet kunt ondernemen.
Auto onder steengruis met werkend alarm…Reactie 24/7Parking is vrij luchtig; op schriftelijke reactie (later klacht) wordt (uiteindelijk) vijandig gereageerd. Vrij slecht terrein en vrij klantonvriendelijk.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Holger

4 april 2016

We had to wait for 70 min for pickup, driver took people off the waiting queue telling the rest of the waiting people that those are his friends !!!!
Rotten shuttle buses and very unfriendly, even offending when complaining afterwards.
Better use another service.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Cees de Koning

4 februari 2013

Ik heb voor 24:7 Parking gekozen, omdat ze gekwalificeerde chauffeurs in dienst hebben. Het personeel was goed en ze waren ontzettend leuk met mijn kinderen. Ook met mijn jongste zoon, welke ontzettend wagenziek is.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over 24:7 Parking

24:7 Parking is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.

Top 3 parkeren op Schiphol