24:7 Parking

Afstand 9,3 km

Over 24:7 Parking

Bij 24:7 Parking kan je alle kanten op. Je kan ervoor kiezen om naar de overdekte garage in Aalsmeer te rijden en gratis naar de vertrekhal op Schiphol te worden gebarcht, maar je kan ook voor valet parking kiezen. De parking biedt een goede en zeer complete service. Zo is het mogelijk om de lederen bekleding van je auto interieur te laten reinigen. Door deze bijzondere servicemogelijkheden is het een unieke parking.

Je kan een plaats op de 24:7 Parking eenvoudig reserveren op de website. Ze zijn ook telefonisch dag en nacht bereikbaar. Momenteel zijn er bij deze parking geen kortingen actief.

Voordelen

  • Betrouwbare parking met goede klantenservice
  • Autosleutel meenemen zonder extra kosten
  • Mogelijkheid om zelf te parkeren

Nadelen

  • Op tien minuten afstand van luchthaven Schiphol

Prijzen

Laatste update: 20-02-2018

incl. btw en reserveringskosten

24:7 Parking details

Overdekt Parkeren Ja
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Ja
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Nee
Contant betalen Ja
Met iDeal online betalen Ja
Met creditcard betalen Ja
Afstand tot Schiphol 9,3 km

24:7 Parking reviews

Deel jouw ervaring over 24:7 Parking

Reviews van anderen

Gemiddelde: 1/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Maud

12 december 2017

Toen wij terug kwamen van een hele fijne vakantie zagen wij een deuk in onze auto waarbij de lak beschadigt was. Dit gemeld bij het personeel en dit werd meteen toegegeven dat dit hun fout was en hun busje er tegen aan gereden was. Het zou allemaal geregeld worden met het hoofdkantoor en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Nu 3 maanden later horen we niks van het hoofdkantoor en is onze auto nog steeds niet gemaakt. Deze organisatie weigert om mee te werken en sturen ons van het kastje naar de muur… Wat een leuke vakantie is geweest heeft een zware domper als afsluiting… wij boeken hier geen tweede keer meer.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Vuurens

19 augustus 2017

Nooit meer bij 24:7!
We hebben keurig een half uur voordat we op Schiphol zouden zijn gebeld met het nummer op de bevestiging. Prima, de chauffeur zoekt u op.
Eenmaal op Schiphol aangekomen nogmaals gebeld want er stond geen chauffeur van 24:7. Niemand te zien. Na een half uur opnieuw gebeld, de chauffeur kan u niet vinden. Vreemd, want we hebben heel duidelijk gezegd waar we staan.
Nog steeds niemand te zien, opnieuw gebeld. Bij wie heeft u geboekt? Bij 24:7. Oh maar dan moet u een ander telefoonnummer hebben. Vreemd, want de reservering was precies een week daarvoor pas gemaakt.
Nadat we op het 06-nummer hadden gebeld kregen we nog een ander telefoonnummer, en toen we dat belden kwam er eindelijk iemand naar ons toe. Dit was anderhalf uur later dan afgesproken.
Niet fijn als je je vlucht wil halen.
Deze meneer had geen boekingspapieren bij zich, want hij was op dat moment toevallig op Schiphol dus hij zou onze auto wel meteen even meenemen. Wat doe je dan op zo'n moment? Na lang twijfelen van onze kant toch maar gedaan, maar je gaat echt niet lekker weg zo midden in de nacht.
Toen we thuis waren hebben we een mail gestuurd naar 24:7 dat we niet blij waren met de gang van zaken. Nooit meer een reactie gekregen…
Kortom: een heel slecht bedrijf, slechte communicatie, slechte service.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Cor

31 juli 2017

We hadden geboekt met de 'eis' dat we onze autosleutel zelf meenamen. Bij aankomst: nee het was te druk: "sleutels inleveren want we zetten hem ergens anders neer." We konden geen kant op. Bij terugkomst: een kras in de lak. Ja wat erg, onze schuld. Foto's genomen, adres, telnummer achter gelaten. Onze directie neemt contact met u op…..een slepende verzekeringskwestie. NOOIT MEER

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
van der Wagt

17 juli 2017

Vreselijke service.

Toen we de bagage hadden belde ik naar de centrale en werd mij verteld dat de shuttle met 10 minuten zou arriveren. Eenmaal buiten aangekomen stonden er minstens 10 wachtende mensen voor me die allemaal klaagden dat ze er al minimaal 45 minuten stonden. Zelf hebben we ruim een uur moeten wachten op de shuttle. We hebben 3 keer nagebeld naar de centrale waarop erg onverschillig werd gereageerd op onze klacht en ons meermaals werd verteld ''het busje is er gewoon over 10 minuten hoor''.

Kortom, één keer en nooit meer.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jaco

5 februari 2017

We zijn jaren klant geweest. In het laatste jaar is de service echter VRESELIJK geworden. En als je erover klaagt, krijg je dit:

"Wil je gvd stoppen met je eigenwijze gelul.
Jouw fout, jouw probleem.

We hoeven jullie nooit meer te zien!!!

Met vriendelijke groet,

Michel Overmars
Directeur 247Parking.nl"

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Ron

17 mei 2016

Tijdens vakantie op de Canarische Eilanden word ik gebeld door Volvo Alarmcentrale. Het alarm van mijn Volvo gaat af op het terrein van 24/7Parking. Wat blijkt: men is op het overvolle parkeerterrein bezig met zware werkzaamheden; er wordt steengruis gestort welke met zwaar materieel wordt aangetrild op centimeters afstand van de auto's en asfalteringswerkzaamheden. Niet prettig om te horen als je op je vakantie-adres zit en niet kunt ondernemen.
Auto onder steengruis met werkend alarm…Reactie 24/7Parking is vrij luchtig; op schriftelijke reactie (later klacht) wordt (uiteindelijk) vijandig gereageerd. Vrij slecht terrein en vrij klantonvriendelijk.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Holger

4 april 2016

We had to wait for 70 min for pickup, driver took people off the waiting queue telling the rest of the waiting people that those are his friends !!!!
Rotten shuttle buses and very unfriendly, even offending when complaining afterwards.
Better use another service.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Cees de Koning

4 februari 2013

Ik heb voor 24:7 Parking gekozen, omdat ze gekwalificeerde chauffeurs in dienst hebben. Het personeel was goed en ze waren ontzettend leuk met mijn kinderen. Ook met mijn jongste zoon, welke ontzettend wagenziek is.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over 24:7 Parking

24:7 Parking is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.