Alle lopende acties

Er zijn inmiddels zoveel parkeerbedrijven om en nabij luchthaven Schiphol dat de keuze voor een parking steeds lastiger wordt. Om de concurrenten scherp te houden hebben veel bedrijven zo nu en dan een aantrekkelijke kortingsactie. Maar waar is dan de kortingactie en hoe lang is deze geldig?

Om duidelijkheid te scheppen hebben wij voor u alle lopende acties op een rij gezet. Momenteel zijn dit er twee. Te beginnen met de kortingsactie van Schipholparkerenvergelijken.nl zelf uiteraard.

Sky Park
In samenwerking met Sky Park heeft Schipholparkerenvergelijken.nl een kortingsactie opgezet. Bij het boeken van uw parkeerplaats dient u bij het veld ‘Kortingsactie’ nu IHOL in te vullen. U krijgt dan vijf procent korting op het gehele verblijf van uw auto. Dat geeft u de rest van vakantie wat lucht!

Schiphol Smart Parking
Schiphol Smart Parking hanteert ieder jaar vroegboekkorting. U kunt bij het boeken via deze site profiteren van deze vroegboekkorting en zo voordeliger parkeren bij de populairste parking rondom Schiphol.

Schiphol


Zie direct waar korting is

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol