ArkeFly opent eigen parking

Vliegmaatschappij ArkeFly opent op 1 juli 2013 een eigen parkeerplaats. De ArkeFly parking is een samenwerking met parkeerbedrijf Quick Parking. Reizigers geven de ingang van het parkeerterrein het reserveringsnummer door en kunnen doorrijden.

ArkeFly haar moederbedrijf TUI Nederland maakte de samenwerking met Quickparking bekend. Consumenten die nu al reserveren krijgen 25% korting op het verblijf van hun auto.
Arkefly

Quick Parking
Quick Parking is gevestigd in Schiphol-Rijk en stelt driehonderd parkeerplaatsen aan ArkeFly beschikbaar. De parking werkt met een shuttledienst. U parkeert de auto en wordt met een busje naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald. Onnodig gesleep met bagage en uren in de file staan, wordt zo voorkomen. Meer informatie over Quick Parking vindt u hier.

Tarieven

Het vooraf reserveren van een parkeerplaats is bij de nieuwe parking noodzakelijk. Een week parkeren kost iets meer dan vijftig euro en daarna komt er per dag € 7,50 bij. Wanneer de vakantieganger meer dan zestien dagen parkeert wordt dit gereduceerd naar € 5,00 per dag. De tarieven komen dus aardig overeen met die van andere parkings.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol