Autohotel Rijsenhout Valet

Afstand 0,1 km

Over Autohotel Rijsenhout Valet

Autohotel Rijsenhout onderscheidt zich door de enorme hoeveelheid aan faciliteiten die het heeft, op eigen terrein. Zo is er een werkplaats en een carwash. Als je auto iets mankeert kunnen de gediplomeerde monteurs er tijdens je afwezigheid naar kijken. Je komt terug en kan wegrijden in een helemaal gerepareerde auto. De parking is ook in het bezit van het VBPS-keurmerk.

Autohotel Rijsenhout heeft een behoorlijk aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Toch is het raadzaam van te voren te reserveren. Zo kan je altijd op tijd weg en heb je soms een voordeel door bijvoorbeeld de vroegboekkorting.

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Prijzen

Laatste update: 06-04-2020

incl. btw en reserveringskosten

Autohotel Rijsenhout Valet details

Overdekt Parkeren Nee
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Nee
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Ja
Met iDeal online betalen Ja
Met creditcard betalen Ja
Afstand tot Schiphol 0,1 km

Autohotel Rijsenhout Valet reviews

Deel jouw ervaring over Autohotel Rijsenhout Valet

Reviews van anderen

Gemiddelde: 3/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Ab

24 juli 2017

Automotel kan ik niemand aanraden. Ik was hier vaste klant, maar sinds de verhuizing en de overname door Corendon is de service waardeloos. Er wordt geadverteerd met 5 minuten transfer! Het is minimaal 12 minuten rijden naar Schiphol en je moet wachten tot er een busje beschikbaar is die je naar Schiphol kan vervoeren, voor ons ruim 3 kwartier; dus een uur transfer! Terugkomst was helemaal een domper. Meteen gebeld dat ik er was, er zou binnen 10 minuten een busje zijn om ons op te halen! Bij het ophaalpunt stonden mensen al een uur te verkleumen van de kou. Het was vechten om het eerstvolgende busje in te komen na een half uur. Wij konden nog even wachten. Nog een paar keer gebeld naar Automotel, maar je wordt steeds aan het lijntje gehouden dat er een busje onderweg is, maar dat is dus niet zo. Na ruim een uur wachten in de kou om 01:00 uur 's nachts eindelijk opgehaald. Dit is toch geen service waarvoor je heb betaald? Bij het kantoortje krijg je gewoon een grote mond terug als je hier iets van zeg. Het gaat hier tegenwoordig alleen om de verdiensten, niet om de service. Dit was in mei 2017, nu in het hoofdseizoen zal het helemaal een bende worden. Dus wees gewaarschuwd. IK kom hier niet meer. Wij gaan weer parkeren op P3, ongeveer dezelfde prijs en hier wel een goede service.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
antje

21 juni 2016

maak al jaren naar alle tevredenheid gebruik van de diensten van autohotel

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Autohotel Rijsenhout Valet

Autohotel Rijsenhout Valet is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.

Top 3 parkeren op Schiphol