Automotel

Afstand 8,1 km

Over Automotel

Special Deal: Ontvang nu 10% korting op uw boeking. Vul tijdens het online reserveren de kortingscode AFINTRO2015AM in onder ‘Bevestig’.

AutoMotel biedt al meer dan 10 jaar lang parkeren in de buurt van Schiphol Airport. Deze partner voor lang parkeren heeft een eigen shuttle bus waarmee je naar de vertrekhal wordt gebracht. Je auto staat geparkeerd op een beveiligd terrein en AutoMotel zorgt voor een inspectierapport en de kilometerstand wordt opgenomen. Je ziet waar de auto geparkeerd staat en je kunt tegen een meerprijs de autosleutel meenemen op reis.

Voordelen

  • 24/7 bewaakt
  • APK keuring kan worden gedaan
  • Overdekt parkeren is mogelijk

Nadelen

  • Sleutel meenemen tegen meerprijs
  • Valet parking is niet mogelijk

Prijzen

Laatste update: 18-10-2017

incl. btw en reserveringskosten

Automotel details

Overdekt Parkeren Ja
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Nee
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Nee
Met iDeal online betalen Ja
Met creditcard betalen Ja
Afstand tot Schiphol 8,1 km

Automotel reviews

Deel jouw ervaring over Automotel

Reviews van anderen

Gemiddelde: 2/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Sve

6 juli 2017

Jammer, al meerdere keren hier geparkeerd. Het systeem is veranderd. Met een grote bus naar Schiphol, wat tot extra wachttijd lijdt. Bij het ophalen was er miscommunicatie met de desk vanaf Schiphol naar de Middenweg toe. De bus was er al snel. Na 45 min wachten tot de bus vol was konden we terug naar de Middenweg toe. Jammer genoeg nog even snel langs het andere parkeerterrein.
Na 1.15min vanaf de desk waren we bij de auto.
Chauffeur was niet vriendelijk en verstrekte weinig informatie. Voor een volgende korte reis is parkeren op Schiphol de keuze

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
G.Bootsma

2 mei 2017

Dit is echt een afrader. Ik had gereserveerd en betaald. krijg ik een dag voor vertrek een annulering, vanwege overboeking. Ze hebben hun systemen niet op orde dus. Ik dacht voor 30 euro te kunnen parkeren. Nu heb ik 55 euro moeten betalen bij Schiphol zelf. Onbetrouwbaar deze aanbieder. Nooit doen dus.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Hovig

24 februari 2017

Via Automotel zijn wij gestuurd naar de Middenweg 7 in Aalsmeer. 20 minuten voor aankomst gebeld. Er was geen busje; wij hebben 45 minuten moeten wachten voordat een chauffeur kwam aanrijden. Zonder wat te vragen stopte hij bij vertrekhal 3, zodat wij nog 15 minuten nodig hadden om vertrekhal 1 te bereiken. Terug hebben wij op tijd gebeld en moesten toch weer 20 minuten in de kou wachten totdat wij werden opgehaald. De volgende keer maar niet meer naar Automotel.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Mar

3 oktober 2016

Nooit meer!! Auto met dikke kras terug! Vergoeden doen ze NIET! Dus een dure grap.Slechte service,niet nagekomen afspraken.ongeinteresserde medewerkers. Voor ons geen Automotel meer! Heel erg slecht!! Zelfs diefstal wordt niet vergoed!! Dus denk goed na,alle schade is voor eigen risico!!!!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
w. Ridder

27 augustus 2016

De heenreis met het busje naar schiphol verliep prima. De ophaal dienst was erg slecht. Erg lang wachten op het busje, de chauffeur bleef achter zijn stuur zitten, hielp niet met inladen van de koffers, en reed veelste hard erg roekeloes van links naar rechts over de weg. zat met 1 hand aan het stuur, en de andere hand in zijn mond op zijn nagels te kauwen. Bij aankomst, van de parkeerplek, weer zelf de koffers pakken, en hij zei: aan de overkant staat jullie auto, tot ziens. Nou dus nooit weer, bij dit bedrijf onze auto parkeren.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
colette kikkert

29 mei 2016

Alles prima geregeld,erg jammer dat we bij het ophalen van de auto en het checken van de auto of er geen schade was(wat me normaal lijkt)afgeblaft werden door een medewerker of eigenaar,het sloeg helemaal nergens op,we waren alleen aan het kijken,en werden uitgemaakt voor van alles en nog wat! er zat inderdaad een kras op de auto waarvan we niet zeker wisten of hij er al zat of niet,en hebben daar niet eens iets over gezegt,want het is een oude auto en maakt ons niet veel uit,toen die man opeens uit het niets begon aan te vallen!Achteraf denk ik dat die kras toch door hun is aangericht,iets anders kan ik niet bedenken om zijn reactie te begrijpen,hij stond daar ons op te wachten,zag ons kijken naar de kras en viel aan voordat wij uberhaupt wat gezegt hadden! Super onbeschoft figuur,het leek allemaal prima,maar dit nooit weer,wat een onprofessioneel gedoe!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Hanne

3 januari 2016

Stipt, vriendelijk, scherpe prijs

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Tim Kiefte

31 oktober 2015

Betrouwbare mensen, binnen 10 minuten op schiphol, super prijs

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Johan B

9 juli 2015

Ik heb hier mijn auto afgeleverd, een degelijke partij.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Automotel

Automotel is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.