Auto’s in beslag genomen op Schiphol

car-150x150  Na een grootschalige controle die uitgevoerd werd door de douane, belastingdienst en de FIOD zijn op Schiphol 34 voertuigen in beslag genomen. Daarnaast is er ook een geldbedrag van bijna € 30.000 geïncasseerd, onder andere aan openstaande boetes.

Automatische kentekenplaatherkenning

Er werden zeker 8000 auto’s met de automatische kentekenplaatherkenning gescand. Wanneer er iets met het voertuig aan de hand was, de eigenaar een schuld had uitstaan bij de belasting of openstaande boetes, dan werd de auto begeleid naar een plek bij de aankomsthal. Daar werd dan een grondige controle uitgevoerd. In totaal werden er 160 voertuigen gecontroleerd, waarbij veertien automobilisten een naheffing ontvingen voor het wonen in Nederland maar het rijden in een auto met buitenlandse kentekenplaten. Ook werden er messen en verdovende middelen in beslag genomen. De actie is in het kader van De afpakweek van de Ondermijning van de Marechaussee. Het doel is om crimineel gedrag aan te pakken, en door het afnemen van goederen en geld welke afkomstig zijn van mogelijke criminele activiteiten wordt dit gehandhaafd.

Ik moet nog naar Schiphol deze week

Wanneer er geen gebreken zijn aan je auto, je geen openstaande boetes hebt hoef je je geen zorgen te maken. Ook wanneer er weer een dergelijke controle zou plaatsvinden, zou je auto gewoon gescand worden maar zou er verder niets gebeuren. Het is ook niet voor niets dat er 8000 auto’s gescand zijn, maar er maar 160 gecontroleerd zijn. Je kunt in dat geval gewoon je auto parkeren op de gewenste plek op Schiphol en je reis zonder enige problemen vervolgen. Of dat nu de lucht in is of het ophalen van iemand die net geland is.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol