‘Bijschipholparkeren’ goedkoopste optie voor lang parkeren

lang-parkeren-schiphol-foto-300x225 Gaat u voor langer dan drie weken op reis maar wilt u toch uw auto bij Schiphol parkeren? Dat is natuurlijk mogelijk. Des te langer u parkeert bij een parking, des te minder u meestal per dag hoeft te betalen. Hierdoor is het mogelijk relatief goedkoop toch lang te parkeren. Op deze website kon u tot voor kort tot maximaal 20 dagen de prijzen van parkings vergelijken, maar sinds vorige week vergelijken we  tot wel 50 dagen. Welke parking is voordelig wanneer u een lange reis maakt? Wij zochten dit voor u uit!

Gaat u 3 weken op vakantie? Dit zijn de goedkoopste parkings:
1. 24:7 Parking – € 88,00
2. Schiphol Parking Plaza – €94,50
3. Travel Parkingservice – € 95,00

Maakt u een reis van ongeveer 5 weken en wilt u parkeren bij Schiphol? Dit zijn de goedkoopste parkeeropties:
1. Bijschipholparkeren – €119,00
2. Van der Valk A4 – €119,00
3. Schiphol Parking Plaza – €122,50

En bij 7 weken bent u het voordeligs uit bij de volgende parkeeraanbieders:
1. Bijschipholparkeren – €119,00
2. Vakantieparking – €159,25
3. Schiphol Parking Plaza – €171,50

Deze prijzen zijn berekend op basis van (opeenvolgend) 21, 35 en 49 dagen parkeren en zonder te kijken naar extra parkeeropties zoals overdekt parkeren, valet parking en de opties om sleutels niet afgeven. U kunt ook zelf vergelijken op onze vergelijkpagina.

Bijschipholparkeren komt voor lange reizen dus het goedkoopst uit deze test. Deze aanbieder is het goedkoopst als zowel 5 als 7 weken gaat parkeren nabij Schiphol. Natuurlijk is de goedkoopste optie niet altijd de beste optie, parkings kunnen verschillen van kwaliteit en voor- en nadelen. Daarom is het verstandig altijd even de voor en nadelen van een parking door te lezen. Wilt u bijvoorbeeld uw sleutels niet afgeven? Dan betaalt u over het algemeen meer dan bij een parking waar dat wel verplicht is.

Succes met vergelijken en een fijne reis!

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol