Boeing 777 neergeschoten boven Oekraïne

vliegtuig-150x150 Even na 17:00 uur op donderdag 17 juli 2014 werd er een nieuwsbericht naar buiten gebracht, dat er een Maleisisch passagiersvliegtuig, is neergeschoten. Het toestel welke op weg was naar Kuala Lumpur is boven Oekraïne neergeschoten zeer waarschijnlijk door een Russische straaljager. Aan boord waren 280 passagiers en 15 bemanningsleden.

Nachtmerrie

Er wordt niet uitgesloten dat het toestel opzettelijk is neergeschoten, toch wordt er wel vermeld dat het leger niet verantwoordelijk is voor het neerhalen van de Boeing 777. Het ministerie bevestigd dat alle mensen die aan boord van het toestel waren zijn omgekomen, de crash wordt ook bevestigd door het luchtorgaan van Oekraïne. Voeg daar aan toe dat Malaysia Airlines geen contact kan maken met vlucht MH17 en een crash lijkt daarvan de oorzaak te zijn. Over de oorzaak van de crash wordt nog getwist. Toch zijn de geruchten spraakmakend en is het toestel niet ver van de Russische border neergestort, in het gebied wordt dagelijks gevochten tussen pro-Russische separatisten en het Oekraïense leger.

KLM

Hoewel KLM als partner aangeschreven staat voor deze vlucht van Malaysia Airlines kan KLM geen berichten of geruchten bevestigen. Een van de dingen die aangehaald wordt is dat de Boeing 777 niet op de aangekondigde/verwachte tijd het luchtruim van Rusland in vloog. Dit zou voor problemen gezorgd kunnen hebben. Hoe dan ook is de vlucht vanaf Schiphol vertrokken, over de inzittenden zijn verder weinig tot geen gegevens bekend gemaakt. Buiten dat er waarschijnlijk rond de twintig Nederlanders aan boord zouden zijn geweest.

Op niet geverifieerde beelden van de mogelijke crash, is wel te zien waarom vliegen nog altijd gevaarlijk genoemd kan worden. Maar wanneer een vliegtuig bewust uit de lucht geschoten wordt, is dat altijd nog iets anders dan de normale risicoÔÇÖs van je auto parkeren op Schiphol, en in het vliegtuig stappen. Het is dan ook niet meer dan op zijn plaats om medeleven te betuigen naar alle mensen die iemand zijn verloren die aan boord was van deze vlucht.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol