Budget Parking Schiphol

Afstand 7,1 km

Over Budget Parking Schiphol

Budget Parking Schiphol ligt op minder dan drie kilometer afstand van de Amsterdamse luchthaven Schiphol. Een van de grote voordelen van deze parking is dat de parking zich op een steenworp afstand bevindt van het Radisson Blu Hotel. Je wordt met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht en hebt zo nooit te maken met lange wachttijden.

Bij Budget Parking Schiphol kan je tot twintig minuten voor vertrek terecht. Je kan dan nog reserveren en eveneens kan je je reservering dan nog annuleren. Voor meer informatie kan je de website bezoeken. De parking is eveneens in het bezit van het VBPS-keurmerk.

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Prijzen

Laatste update: 31-03-2020

incl. btw en reserveringskosten

Budget Parking Schiphol details

Overdekt Parkeren Nee
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Nee
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Ja
Met iDeal online betalen Ja
Met creditcard betalen Ja
Afstand tot Schiphol 7,1 km

Budget Parking Schiphol reviews

Deel jouw ervaring over Budget Parking Schiphol

Reviews van anderen

Gemiddelde: 1/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Paulien

11 februari 2019

Ontzettend slechte service. Het was lang wachten op de shuttle. Eenmaal terug op de parkeerplaats deed de paal het niet bij het uitrijden, deze leek vast gelopen. Daarop een belletje gepleegd met het hulpnummer. Ed, de man die opnam, was uiterst onbeleefd en had duidelijk zijn dag niet. Ik moest hem maar laten uitpraten en hij ging me in zijn eigen woorden even “streng toespreken”. Wat is dit voor service?! Vertel me gewoon hoe ik er voor kan zorgen dat de slagboom open gaat.. voor een paar euro meer, even ergens anders boeken: je bent sneller op de plaats van bestemming (deze maakt tussenstops) en er rijdt vaker een shuttle.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Sjang van Arensbergen

25 januari 2019

Parkeer plaats is niet te vinden en slecht aangegeven dus niet parkeren bij geleverde platte grond niet te lezen. Ik zal hier nooit meer parkeren

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Rob van Burik

29 oktober 2018

Goed:
Niet duur, ruime parkeerplaats, uitstekende en snelle busservice naar en van Schiphol, vriendelijke chauffeurs, duidelijke afhandeling van betaling.

Kan beter:
Navigatie naar het parkeerterrein kan beter. Aangegeven staat Aalsmeerderweg 511, maar het is Beech Avenue 400. Met beperkte tijd, donker en regenachtig weer bezorgt dit onnodig zoeken en stress. Ik ben blij dat ik eerst nog gebeld heb met een (vriendelijke) dame van Budget Parking, zodat me dit duidelijk was en ik het juiste adres in mijn navigatie kon invoeren en niet dat van een straat verderop (ok, de route na Aalsmeerderweg 511 staat aangegeven op de reservering, maar 9 van de 10 mensen leest dit niet).
Uiteindelijk was het vinden van de parkeerplaats eenvoudig.

NB: Ik heb geboekt bij Budgetparking. Eenmaal aangekomen zie ik Quick Parking staan. Ook dat is reden tot verwarring. Voer dan beide namen.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
v verheij

11 juni 2018

Gezien alle vorige contacten, waarin vanuit budgetparking niets goed is verlopen,
heb ik de reservering gestorneerd.
Jammer dat op geen enkele wijze volledig / correct / volgens toezegging is gecommuniceerd.
geen bevestigingsmail:
Ik reserveerde een plek van vrijdag tot zondag , juni 2018.
Bij de laatste stap op de site was er geen beeld meer alleen reclame.
Ik kreeg geen bevestigingsmail.
Ik heb later per mail bevestiging gevraagd maar kreeg weer geen reactie.
Ik heb toen gebeld : " er zou meermaals zijn gereserveerd maar dit zou worden gecorrigeerd en er zou een mail worden gezonden.
Toen weer geen reactie
daarna opnieuw gemaild, weer geen reactie
toen maar reservering ingetrokken

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Vincent Lamote

22 mei 2018

Slechtste parking ooit, pure geldklopperij, ware schand, slecht aangegeven, shuttlebus is minimum 20 minuten onderweg naar luchthaven, als busje vol is, heb je pech, opnieuw minimum half uur wachten, geven niets om de klanten. Beter wat meer betalen voor een betere service.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Joke

21 mei 2018

Wat een verschrikkelijke ervaring. Om 10u geland, na twee keer gebeld te hebben was de shuttle er eindelijk om 23u20!
We moesten onze koffers achteraan in de koffer zetten, maar ondertussen liet de chauffeur wel allemaal andere mensen op. Dus wanneer we gingen opstappen zei hij 'jammer, de bus zit vol, jullie kunnen niet meer mee'. Verder was er geen gesprek mogelijk met deze man.
Ik raad dit aan iedereen af. Verschrikkelijk als je je reis zo moet afsluiten.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
kas

30 januari 2018

Terrein s was bijna niet te vinden. Slechte beschrijving, het routeplanner adres is heel ergens anders, waardeloos. Als ik de chauffeur daar op aanspreek krijg ik als antwoord: "de mensen kunnen niet goed lezen" Slecht terrein met veel modder en kuilen. Bovendien niet veel goedkoper dan de gewone lang parkeren P3. Waardeloos dus. Bus terug was niet zo heel gemakkelijk te vinden. Ze heten nu trouwens easy parking.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Danny

20 augustus 2017

Dit is het meest waardeloze parking bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Het begint met foute navigatiegegevens. Je komt dicht bij de parkeerplek. Borden en en andere signalering zijn slecht te zien..je moet ze zoeken. Na 20 minuten eindelijk gevonden. Dan de parkeergarage..zoeken en zoeken naar een plekje. 3km van Schiphol wordt er geadverteerd. Klopt..maar dat is hemelsbreed. Bij terugkomst heb ik 55 minuten moeten wachten voordat het busje er was. Bellen naar het hoofdkantoor. U moet de chauffeur bellen met een ander nummer was het antwoordt. Ik stond er net vertelde de chauffeur. Nee kan niet..op de afgesproken plek sta ik al 15 minuten te wacht. Ja…u moet ook naar c13. Dat is mij niet verteld. Slecht georganiseerd…slechte planning..te weinig capaciteit. Nooit en nooit meer. Dan zijn er legio collega bedrijven die het goedkoper en wel goed doen.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
RJS

19 mei 2017

Niet aan beginnen.
Wachttijd bij terugkomst voor de shuttle was 50 min. Terwijl aan de telefoon, na lang proberen, 20 min. was toegezegd. Daarna moesten er nog gasten naar diverse hotels gebracht worden. Stel je voor dat het je op de heenreis overkomt. Goedkoop is hier duurkoop.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Annemarie

12 mei 2017

Parkeerterrein is erg moeilijk te vinden en is een dubieus, rommelig en afgelegen terrein. Ik zag meerdere auto's met ingetikte ramen dus echt veilig is het niet. Bij terugkomst kon ik het parkeerterrein niet verlaten omdat ik volgens het systeem het terrein al verlaten zou hebben. Ik heb meerdere keren het 06 nummer dat overal aangegeven staat gebeld, maar dat was of in gesprek, of er werd niet opgenomen. Na lang wachten kwam gelukkig de bus weer langs en heeft de chauffeur het hek voor me geopend. Erg vervelend om na een lange vlucht ruim anderhalf uur bezig te zijn met het bereiken en uitrijden van je auto. Het enige positieve over dit parkeerterrein dat ik kan melden zijn de buschauffeurs, deze mannen zijn erg behulpzaam en vriendelijk. De volgende keer kies ik gewoon weer voor P3 of de trein.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Simone

3 mei 2017

Wat een oplichtersbende! Een veel te krappe parkeerplaats die ook nog eens overgeboekt leek. Moeite om door de overvolle paden te rijden op zoek naar een plek.
Vrij lang staan wachten op de bus; hoezo 24/7 met regelmaat (met een kwartier is de bus bij u)? Eindelijk in de bus rijdt de chauffeur als een malle richting Schiphol. Bij het afzetten zegt hij zeer duidelijk "u wordt ook hier (A7) weer opgehaald."
Bij terugkeer op Schiphol meteen gebeld. De bus komt z.s.m. Wij wachten bij bij A7; een medewerker aldaar vertelde na verloop van tijd dat wij op A9 moesten wachten want daar moet die bus stoppen. Je raadt het al: na 3 kwartier(!) stopt die bus op A7! Toen wij daar aankwamen zat de bus al gevaarlijk belachelijk vol! Wij moesten maar wachten op de volgende…
Na 3x bellen à één euro en valse beloftes en zelfs een leugen dat er net een bus was geweest (we zijn allemaal stekeblind) kwam na 1 uur en drie kwartier wachten eindelijk een bus. De chauffeur verontschuldigde zich en zei dat hij de enige was. Hij voelde heel goed aan dat iedereen inmiddels pislink was!
Helaas reed deze chauffeur ook als een malloot naar de parking. Gevaarlijk gewoon…
Nooit meer bij deze club met mooie verhalen op hun website; niets van wat je leest of ziet is waar of maken ze waar!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Pim

28 april 2017

Slecht bereikbaar, overvol, lang wachten en disfunctioneel systeem waardoor niemand kon uitrijden. Geen werknemer te bekennen

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Ans Konings

24 april 2017

Ik kan dit allemaal beamen van het boven geschrevene !
40 min. In de kou staan wachten ….busje komt NIET zo !!
Pech als je wat ouder bent en reuma hebt !
Terugreis was nog erger , 06 nummer gebruikt, en 0900 , ( kassa )
Onbereikbaar !! naar buiten gegaan stonden er zeker 25 man ook weer op de bus te wachten ! Weer 35 min. In 5 graden kou staan wachten !
Kun je het je voorstellen 25 man/vrouw en kinderen met bagage opgestapeld als vluchtelingen in te kleine bus !
Walgelijk . En zo goedkoop was het ook weer niet !
NOOIT MEER !
Boycot dit bedrijf zou ik zeggen !

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Miriam

28 januari 2017

De parkeerlocatie was erg slecht aangegeven. Een half uur moeten wachten op de shuttlebus, terwijl werd aangegeven dat die regelmatig zou rijden. Meerdere malen via de intercom contact gezocht met de medewerkers, maar die antwoorden na 2 keer bellen gewoon niet meer. Het is sowieso 10 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol en op de terugweg stopte de bus niet bij onze parkeerlocatie; pas toen wij het zelf aangaven stopte de bus.

Wij gaan nooit meer hier parkeren.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Romy

9 februari 2016

De parkeerplaats is lastig te vinden zoals velen aangeven. Aangekomen stond er een meneer op ons te wachten. Hij reed als een malloot richting Schiphol omdat collega's waren gestrand met de bus.
De terug weg heb ik ze tien keer gebeld op het nummer wat aangegeven was in de mail. Geen gehoor…
We hebben toen het nood nummer gebeld wat er bij stond en die namen contact op met de maatschappij. Hij belde netjes terug dat we met twintig minuten opgehaald werden. We hebben een uur gewacht!!!
Later bleek.dat hun bus kapot was, of naja de banden, waar ik in kon komen met hun rij gedrag.
Ze hadden witte bussen zonder opdruk waardoor ze lastig te herkennen waren .
Vervolgens belt de chauffeur ons op , met een niet al te nette toon, dat die door zn baas is gebeld en moeite moest doen om ons nummer te vinden. Heb toch echt al mn gegevens door gegeven.
Ik.ga er nooit meer heen door de onvriendelijke toon die ze tegen ons aan sloegen. Betaal liever meer.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Paul

26 januari 2016

Zelfde ervaring als Perk : op aangegeven adres is alleen een obscure buitenparkeerplaats te vinden, uit nood maar doorgereden naar Schiphol parking (EUR 140), en inderdaad ook nog een factuur voor no-show van Budget Parking Schiphol. Foto's van website lijken in niets op het adres waar je naar toe gestuurd wordt; stelletje oplichters zou ik zeggen ….. GEEN AANRADER

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
James bootsgezel

24 januari 2016

Deze parking is idd niet aangegeven , het adres klopt niet , daar wonen polen …
Toen ik belde zeiden ze dat ik maar moest wachten , na een half uur gewacht te hebben ben ik doorgereden en belden ik ze op toen zeiden ze dat ik maar naar schiphol moest rijden en daar zouden ze mijn auto aannemen en gaan parkeren , dit was niet de afspraak , ik vertrouw deze compagny niet toaal niet!.. Zijn gangsterpraktijken!.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jan Erik Van Beek

30 juli 2015

Wat een waardeloze zaak is dit zeg, als eerste is het niet te vinden , het wordt gewoon gek genoeg nergens aangegeven.

Eenmaal aangekomen en naar 10 a 15 minuten te wachten op een busje die ons ophaalde, kwamen ze met 2 busjes volgas aanrijden naar boven, 1 remt te laat en ramt volledig betonblokken . Wat een mafkees.

Eenmaal ingepakt en betaald, als een achterlijk idioot rijd die eerst binnendoor naar schiphol, om later in te voegen op de snelweg.
De gehele weg reed die veel en veel te hard, en deed alleen maar wedstrijden met zijn collega.
Elke rotonde of bocht, moest met slippende banden en de toerenteller het liefste in het rood!..

Rechts inhalen, te hard op de snelweg, ga zo maar door, wat hoopte ik toch dat er ergens politie reed.

Eenmaal aangekomen, zegt die bij vertrekhal 3, hier wordt je ook opgehaald als je belt, dus zorg dat je hier klaarstaat!

De terugweg, je raad het al…naar 5 x bellen blijkt dat de bus op een hele andere plaats staat te wachten.
Hele discussies, maar de chauffeur geeft ons gelijk omdat het ook gewoon op de brief staat die we hebben gekregen!
Maar. ..we hadden even apart moeten bellen, en zeggen dat we van budgetparking waren, goed excuus stelletje malloten.

Wat een waardeloze zaak, het enige wat goed is is de prijs.
Ik kom er nooit meer, met 3 gezinnen in 2 busjes levensgevaarlijk rijden, wat een gekken.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Perk

7 april 2014

Ik voel me dubbel gepakt.
Ik wilde bij Best Parking, deze wezen me door naar Budget parking. ‘s Ochtends in alle vroegte niet kunnen vinden , omdat navigatie de nieuwe wegen daar niet aangeeft. Uiteindelijk toch op het juiste adres, maar geen Parking te vinden. Om het vliegtuig te halen uitgeweken naar de duurdere Parking van Schiphol.
Krijg ik later nog een BOETE VANWEGE NO-SHOW !!!
Deze regeling zou op het reserveringsbewijs staan, en dat is niet zo. Trek zelf uw conclusie.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Mieke Knoesburg

9 april 2013

Heerlijk dichtbij Schiphol!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Budget Parking Schiphol

Budget Parking Schiphol is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.

Top 3 parkeren op Schiphol