Buiten Schiphol Parkeren is interessanter

schiphol-park-travel-3-parkeren-schiphol-4(p:location,1783)(c:0)
Steeds meer Nederlanders besluiten niet meer bij Schiphol zelf te parkeren. Het is veel interessanter geworden om buiten de parkeergarages van het vliegveld te parkeren. De consumenten hebben verschillende redenen opgegeven, waarom ze liever ergens anders parkeren. De grootst reden waarom we liever ergens anders parkeren is de prijs van een parkeerkaartje. U betaald tenslotte een stuk meer bij Schiphol dan bij andere parkeergarages. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom we liever ergens anders parkeren dan bij Schiphol.

Het enige positieve over Schiphol parkeren is dat het dichtbij is en eenvoudig. U kunt vaak gewoon ernaartoe rijden en uw auto parkeren en u bent klaar. U hoeft niets vooraf te regelen en uw auto staat weer op dezelfde plek als u terug komt. Maar buiten Schiphol Parkeren heeft nog veel meer positieve mogelijkheden. Als eerste is er de lage prijs voor een paar weekjes vakantie. Als u een paar dagen op vakantie gaat dan is het verschil nog niet zo groot. Maar als u één of twee weken weggaat dan kan het verschil aardig oplopen. U wilt dan bijna niets liever dan buiten Schiphol Parkeren al is het alleen maar om de prijs. Een nadeel volgens sommige is dan wel dat u ver van Schiphol af zit. Toch hebben de meeste aanbieders daar een oplossing voor.

Zo rijden sommige aanbieders met speciale shuttlebussen tussen Schiphol en de parkeergarage. U kunt zo rechtstreeks naar Schiphol toe vanaf de plek waar u geparkeerd staat. Als u weer naar huis gaat dan wordt u netjes opgehaald vanaf het vliegveld. Volgens de meeste gebruikers van alternatieve parkeergarages is dit ideaal. Het kost misschien iets meer tijd, maar de service is beter dan bij Schiphol zelf. U wordt gewoon voor de deur afgezet terwijl u vanaf Schiphol nog meters moet lopen naar uw terminal. Zoals al eerder gezegd kan buiten Schiphol parkeren interessanter zijn dan op Schiphol zelf parkeren.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol