Comfort parking valet

Afstand 0,1 km

Over Comfort parking valet

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Prijzen

Laatste update: 06-04-2020

incl. btw en reserveringskosten

Comfort parking valet details

Overdekt Parkeren Nee
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Nee
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Ja
Met iDeal online betalen Ja
Met creditcard betalen Ja
Afstand tot Schiphol 0,1 km

Comfort parking valet reviews

Deel jouw ervaring over Comfort parking valet

Reviews van anderen

Gemiddelde: 5/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

jacqueline de jonge

3 juli 2017

Ik heb nu een aantal keren via valet parking van Comfort Parking mijn auto achter gelaten op Schiphol. Ik ben zeer tevreden over de service en de klant vriendelijkheid van Comfort parking.
Volgende week ga ik weer een paar dagen op reis en ik heb mijn Valet parking al weer geboekt bij hen.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Danny van der Pluijm

15 juli 2015

Ik had geboekt via confortparking nl voor een korte trip naar Dublin op maandag 7 uur 's morgens . Werd ik ineens zondagmorgen gebeld of ik er al bijna was ? Dus ik half slaperig niet al te aardig gezegd dat ik pas maandag hoefde te vliegen !
Daarna 's middags een mail gestuurd dat ik per ongeluk het verkeerd geboekt had. ( let op in de agenda staat zondag helemaal links )
Hier een reactie op dat als ik even de goede gegevens door wilde mailen zij het aan zouden passen. Ondertussen had ik natuurlijk al wat recensie gelezen hier dus had toch wel wat twijfels gekregen. Maar geweldig ! Uurtje later had ik een nieuw reserveringsbewijs met de nieuwe datum en tijd.
Dus wij maandag ochtend naar Schiphol half uurtje van te voren gebeld en ja hoor stond iemand netjes te wachten bij aankomst. En bij terug komst vanuit het vliegtuig na de landing weer gebeld en toen kregen we zelfs een telefoontje dat hij er al was terwijl wij net uit het vliegtuig waren.
Dus snel naar de afgesproken plaats gelopen daar de auto in ontvangst genomen.
Dus al met al geweldige ervaring en zeker een aanrader als je met de auto naar Schiphol gaat.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Comfort parking valet

Comfort parking valet is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.

Top 3 parkeren op Schiphol