Drukte Schiphol vraagt om voorbereiding

Van plan om dit weekend een last minute te boeken? Misschien toch nog maar even wachten. Het drukste weekend van het jaar komt eraan. Luchthaven Schiphol verwacht ruim een half miljoen mensen te verwelkomen aankomend weekend. Velen reizigers zullen tevreden en uitgerust landen terwijl andere vakantiegangers hoopvol naar Zuid-Europa of een ander continent vertrekken. De drukste dag? Dat zal naar verwachting de vrijdag zijn.

Om alles in goede banen te leiden heeft Schiphol voorzorgsmaatregelen genomen. Zo zijn er meer werknemers en worden de kinderen vermaakt door allerlei verrassende acts. Tijdens dit drukke weekend raden wij ook u aan voorzorgsmaatregelen te treffen. Zeker als u met het eigen vervoer naar de luchthaven wilt vertrekken.

Het is raadzaam van te voren thuis al in te checken. Dit kan gewoon online. Soms kan een reisbureau dit zelfs voor u doen als u via hun een reis hebt geboekt. Daarnaast kunt het beste een parkeerplaats bij een parking reserveren. Reserveren kan vaak vlak voor vertrek, maar u loopt dan het risico dat het parkeerbedrijf van uw keuze geen plaats meer heeft. U kunt dus beter verder van te voren reserveren. Bijvoorbeeld enkele weken voor vertrek. Annuleren kan bij het overgrote gedeelte van de parkings tot de dag van uw vlucht. U hoeft zich daar dus niet direct zorgen over te maken.

Wilt u meer weten over het reserveren van een parkeerplaats bij Schiphol? Klik dan op onderstaande button.

Meer info over reserveren

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol