EasyParking Schiphol

Afstand 8,7 km

Over EasyParking Schiphol

EasyParking Schiphol is een grondlegger op het gebied van parkeerdiensten rondom Schiphol. Sinds voorjaar 2001 bieden ze hun diensten aan. EasyParking Schiphol biedt parkeerplaatsen aan rondom Schiphol, op een beveiligde afgesloten parkeerplaats. Indien gekozen voor overdekt parkeren staat uw auto in een extra beveiligde parkeergarage, ook is er geen verplichte sleutelafgifte in dit geval. Vanaf beide locaties wordt er een shuttleservice ingezet. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Je betaald altijd achteraf met contant geld.

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Prijzen

Laatste update: 06-04-2020

incl. btw en reserveringskosten

EasyParking Schiphol details

Overdekt Parkeren Nee
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Nee
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Ja
Met iDeal online betalen Nee
Met creditcard betalen Nee
Afstand tot Schiphol 8,7 km

EasyParking Schiphol reviews

Deel jouw ervaring over EasyParking Schiphol

Reviews van anderen

Gemiddelde: 2/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

INGRID Zweers

27 juni 2018

Ik vind het heel jammer om dit te moeten schrijven…slechte zaak ..na een leuke vakantie te hebben gehad krijg je een domper…bekeuring bij aankomst bij de auto…reden geen idee ..parkeer verbod..maar ik heb de service van easy valet..en toch zetten ze de auto neer terwijl je twee uur vertraging heb ..gebeld direct dat we geland waren ..ik zei nog doe maar rustig aan want het is druk hier..word na 5 min terug gebeld dat ik met spoed moet komen anders krijg je een bekeuring…nou ja zeg…even 104 euro ..ik mail naar easy valet parking 4 x zelfs maar nee hoor geen antwoord …dus weet wat je doet als je bii hun reserveer..als je vertaging heb dan heb je een probleem want dan krijg je en bekeuring…heel slecht..maar wie zijn schuld is het nu eigenlijk ..??..ik debk toch echt EASY VALET SCHIPHOL….

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Han

2 april 2013

Goede parking, ik ga vaak en lang op reis naar mijn zus in Canada en zaken, daarom toch maar een VIP abonnement genomen. Dit werkt echt prima en de kosten zijn ook niet bijzonder hoog. Ik ben hier nu bekend en word ook zo behandeld, dat is heel fijn, dan hoef ik me geen zorgen te maken over me auto. Een aanrader dus!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over EasyParking Schiphol

EasyParking Schiphol is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.

Top 3 parkeren op Schiphol