Eindelijk gratis Wifi op Schiphol

wifi-150x150  De meeste grote internationale luchthavens hadden het al een geruime tijd, maar Schiphol had het nog steeds niet. Vanaf gisteren is het echter zo dat het centrale punt van aankomst en vertrek in Nederland ook gratis wifi heeft op de hele luchthaven. In het verleden was het mogelijk om een uurtje gratis te internetten, maar nu is het helemaal kosteloos en kan er gewoon gebruik gemaakt worden van het netwerk dat via de luchthaven zelf aangeboden wordt. Een flinke stap vooruit of wellicht eindelijk een stap richting het moderne reizen, feit is en blijft dat het in ieder geval mogelijk is.

Even internetten

Voor de meeste Nederlanders met een abonnement is het misschien niet eens heel interessant, maar prepaid gebruikers zullen er zeker voordeel van hebben. En wat te denken van de toeristen die weten dat het eerste wat zij moeten doen het uitschakelen van het internet op de mobiel is? Deze mensen zien nu een heel groot aantal voordelen naar voren komen, want op deze manier kan er makkelijker verkend worden, informatie worden opgezocht en natuurlijk kunnen er gratis berichten worden gestuurd naar het thuisfront, om aan te geven dat de reis goed is verlopen en dat zij aangekomen zijn.

Hoewel het bericht naar buiten gebracht is als groot nieuws, moeten hier wel kanttekeningen bij gezet worden. Schiphol is één van de laatste internationale luchthavens die hiertoe besloten heeft bijvoorbeeld, en over de kwaliteit is op dit moment nog niets te zeggen. Overal zou verbinding moeten kunnen zijn met tablets, mobiele telefoons en andere mobiele apparaten. Het wachten is op de volgende stap die hieromtrent zal worden gezet, het wachten is op de directie.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol