Geen treinverkeer naar Schiphol in het weekend van 6 en 7 september

trein-150x150 De NS heeft werkzaamheden gepland op het spoor richting Schiphol, deze beginnen van vrijdagnacht op zaterdag om 02:10 en duren tot en met maandagochtend 05:10. ProRail zal in deze periode werken aan het spoor om ervoor te zorgen dat op de langere termijn er meer treinverkeer mogelijk is van en naar Schiphol. Ook de nachttrein tussen Schiphol en Leiden en Schiphol en Amsterdam rijden in dat weekend niet.

Geen treinen op de volgende trajecten

–          Schiphol – Amsterdam Sloterdijk

–          Schiphol – Amsterdam Bijlmer Arena

–          Schiphol –  Amsterdam Duivendrecht

–          Schiphol – Diemen Zuid

Er wordt een vertraging verwacht tussen de 15 minuten en één uur, het is dus verstandig om reistijden hierop aan te passen. Wel is het een aanrader om in dit geval het aangepaste iets duurdere treinkaartje aan te schaffen, welke de belofte doet om op tijd op Schiphol te zijn, indien het niet mogelijk is om op een andere manier de reis te maken. Het makkelijkste is in dit geval om met de auto naar Schiphol te gaan en deze daar te parkeren. Dan is er geen enkele reden om bang te zijn voor vertraging. Houd er in dat geval wel rekening mee dat er meer mensen op dit idee kunnen zijn gekomen door de problemen met het spoor. Het kan dus drukker op de weg zijn dan gebruikelijk in dit weekend. Ook kan het drukker zijn op de luchthaven zelf in de buurt van de gebruikelijke parkeerplekken om personen op te halen of weg te brengen. Dit kan iets vertraging opleveren, maar dit zal geen vertraging zijn van een uur zoals wel mogelijk zou zijn met de trein. Daarnaast is het slepen met bagage van de trein naar de bus en weer terug de trein in iets wat niemand graag zou doen. Tenzij je met enkel handbagage reist uiteraard.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol