Gratis parkeren via Skyradio

Wanneer u Skyradio luistert, kunt u er niet omheen: de Valentijnsactie! Ieder jaar heeft Skyradio wel een bijzondere Valentijnsactie. De actie wordt vaak gecombineerd met de top 101, die wordt opgesteld. In deze top staan slechts liefdesnummers.

Skyradio stelt dus jaarlijks een Valentijnstop 101 op. Luisteraars stemmen op hun favoriete liefdeslied en zo wordt bepaald welke liefdesliederen een plaats in de top 101 verdienen. Het stemmen wordt wel heel aantrekkelijk gemaakt. Wanneer u stemt, maakt u namelijk kans op een romantisch weekend weg met uw geliefde! Daarnaast werkt Skyradio samen met Schiphol Smart Parking. Dit betekent dat u, tijdens uw afwezigheid, gratis mag parkeren bij deze parking!

Schiphol Smart Parking
Schiphol Smart Parking is een zeer geliefde parking. De parking bevindt zich vlakbij de luchthaven en is daarom zeer dichtbij zowel de vertrek- als aankomsthal. De parking werd opgericht om te voldoen aan de toenemende vraag naar voordelig parkeren. De parking is overdekt en streng beveiligd. Met Schiphol Smart Parking probeert Schiphol te concurreren met de diverse parkings rondom de luchthaven.

Gratis parkeren
Gratis parkeren bij Schiphol Smart Parking kan nu dus, wanneer u de winnaar wordt van de Valentijnsactie op Skyradio. U kunt hier stemmen en maakt zo kans op een gratis weekend weg en parkeren.
skyradio

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol