Het parkeerlandschap in beweging

Parkeren bij Schiphol wordt vaak ten onrechte weggezet als ingewikkeld en onbetaalbaar. Van belachelijke dagtarieven of nauwelijks vertrekkende shuttlebussen is allang geen sprake meer. Dat is ook niet mogelijk. Er is inmiddels zoveel keuze dat er een ruim aanbod aan parkings is in zowel het lagere als hogere prijssegment. Slecht presterende bedrijven gaan dan ook gauw kopje onder.

Parking

Er is sinds de oprichting van Schipholparkerenvergelijken.nl veel veranderd. Zo zijn er bijvoorbeeld veel meer parkeerplaatsen beschikbaar bij verschillende aanbieders en malafide praktijken bij parkings kregen aandacht in de media. Wij zetten kort voor u op een rij wat er veranderd is in het afgelopen jaar.

Groeiend aanbod

Parkeerbedrijven rondom Schiphol lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten. Het aantal parkings in het vergelijkingsbestand van Schipholparkerenvergelijken.nl is nog nooit zo groot geweest. Meer dan dertig parkeerbedrijven  met allen hun eigen voorwaarden kunnen onderling worden vergeleken. Dat het aantal parkings zo snel groeit is niet verwonderlijk. De vraag naar parkeergelegenheid bij de Amsterdamse luchthaven neemt eveneens toe.

Schipholparking 24 in Kassa
Begin 2013 werd bekend dat Schipholparking24 een onbetrouwbare parking was. Hiermee kwam het consumentenprogramma Kassa naar buiten na diverse klachten van oude gebruikers. Eens te meer werd duidelijk hoe belangrijk het is voor vertrek informatie in te winnen over de parking waar u een parkeerplaats wil reserveren. Ervaringen uit de eerste hand kunnen de reiziger bijvoorbeeld helpen. Deze beoordelingen vindt u op vergelijkingswebsites. Schipholparking24 is gelukkig nooit opgenomen in het vergelijkingsbestand van Schipholparkerenvergelijken.nl.

Meer parkeerplaatsen voor Schiphol 
Kort geleden werd ook bekend dat de gemeente Haarlemmermeer de wildgroei van parkeerbedrijven rondom Schiphol tegen wil gaan. De gemeente gaf Schiphol zelf toestemming tot het uitbreiden van haar parkings. Hierdoor blijft er voor concurrenten weinig ruimte over. Zij moeten uitwijken naar omliggende gemeentes. De nieuwe parkeerplaatsen zijn nog niet gerealiseerd.

Vergelijk alle parkings

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol