Hoe ontdek ik een betrouwbare parking?

Regelmatig krijgen onbetrouwbare parkeerbedrijven bij luchthaven Schiphol aandacht in de media. Dit is natuurlijk een goede zaak. Parkeergelegenheden die consumenten een rad voor de ogen draaien moeten gestraft worden. Al deze nieuwsfeiten maken de reiziger en vakantieganger echter ook onzeker. Welke parking is er nog te vertrouwen?

Doordat het aantal parkings flink is toegenomen in de afgelopen jaren is het soms moeilijk de betrouwbare van de onbetrouwbare te onderscheiden. Veel klanten zijn daarom huiverig en durven geen parkeerplaats meer te reserveren. Dit terwijl het reserveren van een parkeerplaats juist erg belangrijk is. Het is goed mogelijk dat u anders geen plek meer kunt vinden als u op de dag van vertrek aan komt rijden.

De vraag is hoe je een betrouwbare parking dan kunt herkennen. Allereerst is het belangrijk ervaringen van voorgangers te lezen. Zijn dit positieve ervaringen en is de parking nooit negatief in het nieuws gekomen? Ten tweede is het raadzaam een website als Schipholparkerenvergelijken.nl te raadplegen. Deze heeft enkel geregistreerde bedrijven in het vergelijkingsbestand opgenomen. Tot slot is het belangrijk even een kijkje bij het terrein te nemen alvorens u parkeert. Is het terrein netjes onderhouden en hoe is de service? Wanneer u valet parkeert is het terrein bekijken wellicht lastig. Let dan extra goed op de chauffeur en vraag desnoods papieren.

Vergelijk alle parkings

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol