Ik hoef alleen iemand op te halen

stop-150x150 Wie enkel een reiziger op hoeft te halen van Schiphol, kan problemen hebben met de tarieven van de verschillende parkeergarages. Waar er voor mensen die op reis gaan diverse alternatieven aangeboden worden om je auto te parkeren op afstand van Schiphol inclusief vervoer naar de luchthaven, ben je als je enkel iemand op komt halen afhankelijk van de parkeergarages van Schiphol zelf, en die zijn als je er niet al te slim mee om gaat best prijzig.

Tips en trucs
  • Parkeer in P6 – 15 minuten gratis
  • P1 heeft een rolband naar de aankomsthal
  • Wacht in de buurt, en vertrek op het laatste moment
  • Laden en Lossen

Wie iemand weg moet brengen of op moet halen kan ervoor kiezen om te parkeren in P6, hier kan je 15 minuten gratis staan. Wanneer je goede timing hebt is dit genoeg om iemand af te droppen of om iemand op te halen. Wanneer je iemand op komt halen en niet precies weet hoe laat ze aankomen, wacht dan ergens in de buurt waar je gratis kunt staan, en wacht tot ze bellen dat ze hun koffer hebben. Dan ben je vervolgens binnen no-time in de buurt om ze op te halen. Je kunt dan bij het laden en lossen mensen ophalen bijvoorbeeld of kiezen voor P6. Mensen die slechter ter been zijn kunnen er voor kiezen om te parkeren in P1, vanaf hier kan je namelijk met behulp van een aantal rolbanden naar de aankomsthal komen. Tevens: wanneer je echt slecht ter been bent kan je dit aangeven in het voren en dan zal er vervoer naar de terminal geregeld worden.

Kosten

Wanneer je enkel iemand weg komt brengen of op komt halen is het een kwestie van slim zijn, op die manier bespaar je een heleboel geld. Je kunt er zelfs voor kiezen om je auto op een station in de buurt te parkeren en dan de eerste paar haltes met de trein af te leggen. Het is allemaal een keuze die je maakt. Lang parkeren heeft vele mogelijkheden, het snel even parkeren is enkel heel erg duur.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol