Ik parkeer de auto dit keer thuis

parkeer-150x150  Het twijfelen of je nu wel of niet met je eigen auto naar Schiphol gaat, wel parkeren, laten wegbrengen  of voor een andere optie kiezen in de buurt. Maar wat doe je als je je eigen auto een keertje niet hebt geparkeerd op Schiphol? Je kunt gebruik maken van de trein of zelfs nog weer overstappen op de tram of de metro… Niet meteen de meest prettige opties wanneer je net terug bent van een reis. Wie niet al te ver weg moet kan ook eens overwegen om een taxi te nemen. Op Schiphol rijden namelijk ontzettend veel elektrische Tesla taxi’s, kan je je verantwoordt terug laten rijden naar de stad want de Tesla is elektronisch en dus niet vervuilend.

Super-de-luxe

De nieuwe Tesla taxi’s zien er niet alleen geweldig uit met hun sportieve uiterlijk, ze zijn ook nog eens enorm ruim. Zowel voor de passagier die in een luxe auto instapt, maar de Tesla heeft ook nog eens ruimte voor bagage aan de achterzijde én voorzijde van de auto! Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat de bagage niet past, want er is veel meer ruimte dan bij de normale taxi’s. Rondom Schiphol rijden sinds oktober van dit jaar 170 Tesla taxi’s, waarmee zij ongeveer de helft van de taxiritten vanaf Schiphol op hun rekening nemen. Je kunt de Tesla taxi’s vinden tussen alle andere taxi’s bij Schiphol Plaza, voel je niet bezwaard om de derde auto in rij te nemen als dit een Tesla Taxi is, je bent niet verplicht om de eerste taxi te nemen.

Kosten?

Nee er zijn geen extra kosten verboden aan het nemen van een Tesla taxi, het tarief is hetzelfde als bij alle andere taxi’s. Je reis stopt niet langer bij Schiphol maar met de Tesla taxi kan je nog even genieten van de rust en stilte – van een elektronische auto – wanneer je geland bent.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol