https://nl.watchesbuy.to tegen een redelijke prijs. 🚗 In de nacht vliegen? ‘Auto’ is het antwoord! - Schiphol Parkeren Vergelijken

In de nacht vliegen? ‘Auto’ is het antwoord!

wachtenoptrein Reizigers die het gewend zijn om de nachttrein te pakken als ze in de vroege uurtjes aankomen op Schiphol, moeten vanaf 15 december twee keer nadenken op welke manier ze naar huis gaan: is de trein een optie of kan er alleen gekozen worden tussen de bus en de auto? Tussen Schiphol en Amsterdam Centraal rijden er namelijk vanaf half december op drie doordeweekse dagen geen nachttreinen meer.

ProRail heeft deze wijzigingen in de nieuwe dienstregelingen opgenomen omdat er onderhoud aan en vernieuwingen van het spoor op dat traject nodig zijn. Deze vernieuwingen werden geadviseerd door de Onderzoeksraad voor Veiligheid, die na de dodelijke treinbotsing in Amsterdam in april oordeelden dat werk aan het spoor nodig is. Bovendien stoppen de treinen van het nachtnetwerk twee keer per week ook niet meer in Delft.

Voor reizigers betekent dit dat ze drie keer doordeweeks niet langer de trein kunnen pakken als ze ’s nachts aan zijn gekomen op Schiphol en naar Amsterdam willen reizen. ProRail zet bussen in om gestrande reizigers op te vangen, maar niet alle mensen zullen even blij zijn met het vooruitzicht dat ze met hun zware koffers buiten op de bus moeten wachten.

U kunt ervoor kiezen om met uw koffer op de vervangende bus te wachten van of naar het vliegveld, maar sneller en makkelijker is om direct in de eigen auto te kunnen stappen. Bekijk hier wat voor u de voordeligste parkeeroptie op Schiphol is.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol