Investeren in Lelystad Airport zinloos te noemen

airport-150x150 Het is niet heel zinvol om te blijven investeren in Lelystad Airport, de luchthaven die gebruikt wordt als uitvalsbasis om chartervluchten van Schiphol op te vangen zal op die manier geld vreten dat ook in Schiphol geĆÆnvesteerd kan worden. Schiphol zelf heeft nog ruim voldoende groeipotentie om het geld zelf goed te kunnen gebruiken.

De vraag is dan ook of het een goed moment is om vluchten te gaan verplaatsen naar Lelystad. Wanneer vluchten verplaatst gaan worden bestaat er een kans dat er op Schiphol een kostenverhoging zal plaatsvinden, daarom moet er gezorgd worden dat de positie van Schiphol stand blijft houden, en de kosten en groei van Lelystad gedoseerd moet worden. Wanneer er naar de feiten gekeken wordt is het juist het allerbeste moment om te gaan kiezen voor Schiphol, de 510.000 chartervluchten die vertrekken zullen enkel minder worden. Minder? Ja minder, de vliegtuigen worden groter en duurzamer waardoor uiteindelijk het doel van Lelystad Airport zelfs zal komen te vervallen. Daarnaast wordt er nog een nieuw punt gecreƫerd van geluidsoverlast, Schiphol heeft al een heel klachtennetwerk, door vluchten te gaan verplaatsen zal er overlast bijkomen op meer plaatsen.

Mensen die op vakantie gaan moeten in geen geval gedwongen worden om via Lelystad te gaan vliegen, niet alleen moet er dan veel geld worden geĆÆnvesteerd in de infrastructuur en de landingsbanen en parkeersystemen dat er beter gebruik gemaakt kan blijven worden van Schiphol. De nationale luchthaven heeft immers al deze dingen al, dat de kosten die hiervoor gemaakt moeten worden beter in Schiphol gestopt kunnen worden. Daarnaast kan er verwarring ontstaan wanneer vakantieganger vanaf een andere luchthaven moeten vertrekken. Parkeer je auto maar eens op Schiphol om erachter te komen dat je vlucht vertrekt vanaf Lelystad.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol