Juli 2014: Drukte in vakantie periode

In de drukke vakantie periode is het niet alleen druk op Schiphol zelf, maar ook op de parkeerplaats. Of het nu gaat om mensen die mensen wegbrengen of ophalen of om mensen die hun auto willen parkeren in een van de parkings. Op de drukke dagen wordt er wel vaak aangeraden extra vroeg op de luchthaven te komen, onder andere om in te checken, maar je moet er ook zeker rekening mee houden dat het bij de parkings druk kan zijn. In het ergste geval zal je zelf uit moeten wijken naar een andere parking, waardoor je een stuk langer onderweg kunt zijn naar de vertrekhal. Het is dus enorm belangrijk dat wanneer je je auto op Schiphol achter gaat laten, dat je dat in de vakantie periodes altijd in het voren boekt wanneer dat mogelijk is. Daarnaast moet je op tijd weg, houdt er rekening mee dat je in de ‘file’ voor de parking kan komen te staan waardoor je nog meer vertraging oploopt.

Let op uw tijd

Een ding is zeker, met de huidige bloemenzee van de vliegtuigramp boven Oekraïne zal het nog drukker zijn op Schiphol dan gebruikelijk, het is een indrukwekkend iets om te bekijken en mensen zullen ook bloemen neer willen leggen. Dit kan voor extra drukte op de weg en in de treinen zorgen. Het is daarom verstandig om de tijden die Schiphol aanraadt in acht te nemen, en wanneer je wat neurotisch aangelegd bent zelf nog eerder weg te gaan. Een ding is zeker, het is minder erg om nog een kop koffie te gaan drinken terwijl je bij de gate wacht, dan dat je moet rennen naar de gate en alsnog (net) je vliegtuig mist omdat je geen parkeerplek kon vinden.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol