Keijzer Parking

Afstand 8,7 km

Over Keijzer Parking

Bij Keijzerparkeerservice.nl kun je goedkoop parkeren dichtbij Schiphol. Je rijdt met de auto hier zelf naar toe of gaat voor de optie van valet parking. Je kunt binnen of buiten parkeren en hiervan afhankelijk laat je de sleutel achter of neem je hem mee. Zodra de auto is afgegeven word je met de shuttle naar de vertrekhal van Schiphol gebracht waar je word geholpen met het uitladen van de bagage. Het boeken van de parkeer service kan online of via de telefoon en je kunt tot 24 uur van tevoren gratis annuleren.

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Prijzen

Laatste update: 31-03-2020

incl. btw en reserveringskosten

Keijzer Parking details

Overdekt Parkeren Nee
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Nee
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Ja
Met iDeal online betalen Nee
Met creditcard betalen Nee
Afstand tot Schiphol 8,7 km

Keijzer Parking reviews

Deel jouw ervaring over Keijzer Parking

Reviews van anderen

Gemiddelde: 5/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Jagessar

10 mei 2018

Goedkoopste, wij kunnen vooraf of na betalen
Top service op tijd afgezet en opgehaald
Omdat bij Keijzer Parking wordt de klant behandelt als een koning!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Johan

1 juni 2016

Voor tweede jaar op rij gebruik gemaakt van Keijzer parking, prima service. Gewoon betrouwbaar en geen gedoe, we belden snachts en ze nemen direct de telefoon op. Toen we eenmaal buiten waren stonden ze er al.
Je hoeft geen sleutel af te geven en betalen kan achteraf, parkeerplaats is veilig en jouw auto is een week lang in goede handen. Top, kan iedereen die twijfelt dit bedrijf aanbevelen.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Marco

28 november 2015

Vlak bij Schiphol airport, tussen de 5 a 10 min. Pin betaling, aardige mensen. Ik moest naar breukelen. En heer Ersan had plattegrond uitgeprint voor de snelste weg te rijden. ( navi ) stuurt je de ring op. Grote ruimte voor overdekt koffers in en uitladen. Nette toilet aanwezig. Alles ruim opgezet. Next time weer daar

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
gerard

21 september 2015

Goedkoop en vriendelijke chauffeurs.
Volgende keer weer.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Swinkels

8 september 2015

Afgelopen week voor het eerst gebruik gemaakt van Keijzer Parking op Schiphol en wij zijn er uitermate tevreden over. Het bedrijf was goed te vinden (we hadden een ietwat oud navigatiesysteem met oude kaarten) en bij aankomst werden we vriendelijk welkom geheten en kort uitgelegd hoe zij te werk gingen. Persoonlijk vonden wij het (vooral van tevoren) een fijn gevoel dat we pas achteraf hoefden te betalen en dat we de autosleutels zelf bij konden houden. Het vervoer naar de vertrekhal van Schiphol duurde ongeveer een kwartier. Wij vonden de afstand persoonlijk niet zo erg, omdat we sowieso al ruim op tijd waren, maar we kunnen ons voorstellen dat men daar anders over denkt. We kregen een kaartje mee waar instructies voor de terugweg op stonden. Ook dit verliep prima. We belden toen we onze bagage hadden en de plek waar we heen moesten komen was gemakkelijk en snel te bereiken. De auto heeft netjes de hele week onder een overkapping gestaan en heeft helemaal niks geleden. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en wees ons er voor de betaling op of we gecontroleerd hadden of de auto in de verwachte staat was opgehaald. Alles helemaal naar wens en met een goed gevoel onze auto kwijt gekund. Wij zijn in ieder opzicht erg geholpen met Keijzer Parking, waar we volgende keer zeker weer gebruik van zullen maken.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Keijzer Parking

Keijzer Parking is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.

Top 3 parkeren op Schiphol