Keurmerk voor parkings Schiphol

Het aantal parkings op en rondom onze Amsterdamse luchthaven Schiphol, is de afgelopen jaren flink gegroeid.Keurmerk
De vraag naar langdurig parkeren in de nabije omgeving van de vertrekhal blijft ook toenemen. Om zeker te weten dat de consument kiest voor een betrouwbare parkeergelegenheid, werd onlangs het keurmerk voor parkings bij Schiphol in het leven geroepen.

Het keurmerk wordt uit gegeven door de Vereniging van Bedrijven voor Parkeren bij Schiphol. Deze vereniging is de uitkomst van een samenwerkingsverband tussen acht parkings, gesitueerd bij Schiphol. Bekende leden zijn onder andere Best Parking en Autohotel Rijssenhout.

Betrouwbaar
Het keurmerk geeft aan dat de parkings aan enkele eisen voldoen. Zo kunnen bezoekers er beveiligd parkeren en zijn de parkings voortdurend bereikbaar. Iedere parking heeft uiteraard zijn eigen kwaliteit, maar de algemene hoogtepunten worden door het keurmerk extra benadrukt.

Onafhankelijk
Goed en onafhankelijk geadviseerd worden over de kwaliteit van de parkings, blijkt moeilijker dan gedacht. Het is voor iedere consument belangrijk stil te staan bij zijn of haar wensen. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er voor ieder wat wils is. Toch kan er veel geld worden bespaard wanneer er goede research wordt gedaan. De beheerder van Schipholparkerenvergelijken.nl vertelt: “De dagtarieven liggen relatief ver uiteen. Het tarief is uiteraard ook afhankelijk van wat de wensen voor de parkeergelegenheid zijn”.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol