Kijk uit waar je je auto parkeert

schipholparkeren-150x150  Lang niet alle aanbieders die je auto tegen een goede prijs kunnen parkeren bij of in de omgeving van Schiphol zijn te vertrouwen. De praktijk wijst uit dat dit in bepaalde gevallen wel eens verkeerd uit kan pakken. Het kan maar zo zijn dat je auto niet op die mooie overdekte parkeerplaats belandt maar op een openbare parkeerplaats. Wanneer je te maken hebt met mensen die niet de beloofde diensten verlenen zal er ook niet netjes of zorgvuldig omgegaan worden met je auto. Hierdoor kan je zelfs boetes krijgen, of dat nu voor te hard rijden is (tijdens het verplaatsen van de auto) of voor foutief parkeren. Dit wordt immers allemaal geregeld op het kenteken van de auto en zijn boetes die je gewoon thuis ontvangt.

Doe je research

Het kan zo voorkomen dat je auto dagenlang ergens geparkeerd staat waar deze niet mag staan, regelmatig verplaatst zal worden of dat er toch grote afstanden mee gereden zullen worden. Wanneer je je auto wilt parkeren om te gaan genieten van een vakantie wil je je niet druk maken om je auto. Doe je research, ga niet in zee met aanbieders die via Marktplaats aanbiedingen hebben, en geloof niet in onrealistische prijzen.

Doe dus de nodige research ga alleen in zee met bedrijven of parkeergarages die een goede naam hebben en wanneer je graag de voordeligste optie tegen de beste optie wilt zien? Is het verstandig om te gaan vergelijken. De goedkoopste optie hoeft niet altijd de optie te zijn die het beste bij je wensen past.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol