KLM in lastig parket door prijsvechters

low-150x150  Nadat eerst bekend werd dat EasyJet vanaf het voorjaar vanaf Schiphol gaat vliegen, en Ryanair ook al aangaf dat ze graag een basis willen hebben op Schiphol, heeft nu ook Vueling aangegeven dat ze de capaciteit met 35% gaat verhogen komende winter. Vueling is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die ook tot de prijsvechters behoort. Alle luchtvaartmaatschappijen willen zich allemaal nog vestigen op Schiphol voordat de luchthaven Lelystad gereed is. KLM is nu in een lastig parket omdat het de prijzen zeer sterk zal moeten gaan verlagen wil het nog mee kunnen doen met de concurrentie.

Skyteam

Wie met KLM (of Delta of Alitalia) heeft gevlogen heeft vast de naam Skyteam wel eens voorbij horen komen. Air France KLM, Delta en Alitalia vormen samen Skyteam, dit samenwerkingsverband rammelt ook aan alle kanten. Op de route Amsterdam – New York is te weinig concurrentie, en een van de deelgenoten van Skyteam Delta is aan het overwegen om op de routes naar London te gaan samenwerken met Virgin Atlantic. Dat klinkt als problemen in de luchtvaartalliantie Skyteam. Hoe dit gaat uitpakken voor KLM is nog de vraag.

Schiphol

Het kan nog wel eens enorm druk worden op Schiphol, dit zal er ook voor zorgen dat op de bestaande luchtroutes nog veel meer luchtverkeer zal gaan vliegen. De kwaliteit van het algehele netwerk zal hier niet hoger van worden. Nog een reden om te gaan kijken naar andere oplossingen. Een ding is zeker, Schiphol is populair, en dat is op alle fronten. Prijsvechters zullen op alle mogelijke manieren hun best gaan doen. Of dat nu is met betrekking op het vliegen of het parkeren van je auto.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol