KLM verzorgt een bus service van Nijmegen en Arnhem en Schiphol

bus-150x150  Wie vanaf 1 mei vanuit Arnhem of Nijmegen naar Schiphol wenst te reizen kan gebruik maken van de gratis busdienst die de KLM en KLM partners aanbieden. Wie gebruik wil maken van de gratis dienst, hoeft enkel een vlucht te boeken met als vertrekpunt Nijmegen of Arnhem. Deze busdienst zal twee keer per dag gaan rijden, en mochten mensen onverhoopt door vertraging van de bus hun vlucht missen, dan zullen ze kosteloos omgeboekt worden. KLM overweegt om via andere steden ook deze gratis dienst aan te gaan bieden, maar starten met Nijmegen en Arnhem omdat mensen uit deze streek vaak uitwijken naar de Duitse Luchthave Weeze in Düsseldorf.

Voordelen van deze dienst
  • Bij vertraging garantie op omboeking
  • Geen kosten voor overig vervoer (denk aan parkeerkosten en benzine of diesel)
  • Een relaxed begin van je vakantie, want je wordt vervoert

KLM en de partners van KLM willen op deze manier de concurrentie aangaan met Luchthaven Weeze, en met een groot aantal andere prijsvechters die vanaf Düsseldorf vliegen is dat geen slecht idee. Toch zullen mensen ook vanaf hun huis naar deze luchthaven moeten reizen, daar een parkeerplaats moeten regelen of mensen die de auto weer mee terug naar huis brengen. De dienst die KLM nu bedacht heeft kan een groot succes worden. Toch rijdt deze bus slechts twee keer per dag, wat weer problemen op kan gaan leveren; niemand is graag uren te vroeg op een luchthaven aanwezig. Toch is dit een goede eerste stap en wanneer dit ervoor zorgt dat er meer mensen gaan vliegen vanaf Schiphol met KLM is er een kans aanwezig dat deze dienst en op meerdere trajecten zal gaan rijden én vaker zal gaan rijden dan slechts twee keer per dag.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol