Korting bij Quick Parking door Flight Alert

Het lijkt kortingen te regenen in de wereld van parkings rondom luchthaven Schiphol. In de afgelopen periode kwamen enkele parkings met actiecodes op de proppen en in samenwerking met de website VliegenNaar.nl heeft Quick Parking nu weer nieuwe kortingcodes beschikbaar gesteld.

Hieronder geven we kort weer hoe u korting kunt krijgen bij Quick Parking. Tenslotte wil ieder zo voordelig mogelijk langparkeren.

Hoe werkt het?
Iedere gebruiker van de Flight Alert op VliegenNaar.nl krijgt een unieke actiecode. Deze actiecode geeft de consument 20% korting op een parkeerplaats bij Quick Parking. Ook maken de abonnees op het Flight Alert kans op een wincode. Deze wincode wordt wekelijks verloot en geeft de gebruiker kans op geheel gratis parkeren.

Wat is het Flight Alert?
Het Flight Alert is een unieke tool op VliegenNaar.nl. De gebruiker geeft het budget voor een vliegticket aan en de gewenste bestemming. Wanneer er een ticket voor de juiste prijs beschikbaar is, krijgt de abonnee een mail toegezonden.  Zo kan de consument eenvoudig een voordelig ticket bemachtigen.

Wat voor parking is Quick Parking?
Schipholparkerenvergelijken.nl heeft diverse parkings in haar vergelijkingsbestand. Eén daarvan is Quick Parking Schiphol. Deze parkeergelegenheid ligt dichtbij Schiphol en staat bekent om haar goede service. De parking heeft daarnaast veel aantrekkelijke acties en wordt ieder moment van de dag bewaakt.

 

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol