Kortingsactie bij ParkFly

Parking ParkFly heeft een leuke kortingsactie gerealiseerd in samenwerking met dagblad De Telegraaf. Wanneer u een parkeerplaats reserveert krijgt u ¬†‚ā¨ 5,00 korting op het verblijf. U hoeft hiervoor enkel ‘Reiskrant2013’ in te vullen bij reservering.

Niet iedere reiziger is al bekend met ParkFly. Daarom hebben wij in dit artikel kort voor u uiteen gezet waar deze parking voor staat.

Afstand
Als nadeel van ParkFly wordt vaak de afstand naar de luchthaven genoemd. De parking ligt op tien minuten afstand. De shuttlebus mag gelukkig langs de files rijden, waardoor de consument niet te laat aankomt Schiphol. Valet parking is er niet mogelijk. Hierdoor worden er geen grote afstanden met uw auto gereden.

Service
De service van ParkFly kenmerkt zich met name door de goede beveiliging. Er is een geavanceerd bewakingssysteem ge√Įnstalleerd en er zijn dag en nacht medewerkers op het parkeerterrein aanwezig. Overdekt parkeren is mogelijk tegen een meerprijs. Dit kan bij langdurige afwezigheid aantrekkelijk zijn.¬†

Tarief
ParkFly is een betaalbare parking. Zeker wanneer de reiziger langdurig parkeert. De shuttle service van en naar de luchthaven is bovendien gratis. Wanneer de tarieven van meerdere parkings worden vergeleken, komt ParkFly er goed uit. Zeker als er gekeken wordt naar de prijs- kwaliteitsverhouding.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol