Mensen vliegen liever via Eindhoven dan via Schiphol

eindhoven-150x150  Wanneer mensen de keuze hebben zullen ze vaker kiezen voor een kleiner vliegveld. Nu is Schiphol nog altijd de grootste luchthaven van het land en dat zal ook wel zo blijven, toch zijn vliegvelden als Eindhoven in opmars. Wie gaat kijken naar de cijfers die bekend gemaakt zijn met betrekking op prijzen voor een aantal dagen parkeren zal ook niet anders kunnen concluderen dan dat parkeren op luchthaven Eindhoven goedkoper is dan parkeren bij Schiphol Airport.

Compacte luchthaven

Eindhoven heeft zijn passagiers in het afgelopen jaar verdubbeld naar bijna 3,5 miljoen per jaar dat is een groot aantal. En met vliegmaatschappijen als Transavia en Ryanair schiet Eindhoven raak. Maar wie voordelig wil vliegen en parkeren zal ook tegen nadelen aanlopen. Vluchten zullen snel vol zijn maar ook maar op bepaalde dagen of maanden vliegen. Je kunt lang niet altijd in het voren boeken en dat is een reden dat toch nog altijd veel mensen uitwijken naar Schiphol.

Parkeren

Hoewel het parkeren rondom Eindhoven goedkoper is, kan niet gezegd worden dat alle parkings in de regio Schiphol benoemd zijn of meegenomen zijn in het onderzoek. Er zijn rondom Schiphol enorm veel mogelijkheden om je auto te kunnen parkeren dat er ook voor jou de juiste prijs bij zit. Daarnaast is Schiphol goed bereikbaar met de trein en ander openbaar vervoer waar een reis met het openbaar vervoer naar luchthaven Eindhoven nog wel eens een onderneming kan zijn. Er zijn voor en nadelen aan beide luchthavens te vinden het grootste verschil blijft toch dat je vanaf Schiphol internationaal kan vliegen en vanaf Eindhoven enkel Europa in.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol