Niet meer gratis parkeren bij het IJ

Gratis parkeren bij de pont over het IJ. Veel vakantiegangers deden dit om de parkeertarieven bij luchthaven Schiphol te omzeilen. Binnenkort steekt de gemeente Amsterdam hier echter een stokje voor. Op het parkeerterrein bij de pont worden betaalautomaten neergezet. Gratis parkeren is niet meer mogelijk.

Niet enkel vakantiegangers parkeren al jaren gratis bij de pond. Ook centrumbewoners en werknemers van bedrijven in het centrum zetten hun auto op de NDSM-werf neer. Vanaf daar nemen ze de pont en zo staan ze binnen enkele minuten in hartje Amsterdam.

pont

Wildgroei
Een wildgroei van langdurig geparkeerde auto’s is inmiddels ontstaan, waardoor het niet verwonderlijk is dat de gemeente nu betaalautomaten gaat neerzetten. Langdurig parkeren zonder toezicht brengt bepaalde risico’s met zich mee en zeker vakantiegangers zijn vaak meerdere dagen weg.Parkings Schiphol
Parkings bij Schiphol zijn een betere keuze, wanneer de vakantieganger wil parkeren. De parkeertarieven, die deze parkings hanteren, zijn tegenwoordig vaak relatief voordelig. u zult niets te veel betalen en zorgt wel voor een veilige omgeving voor uw auto. Zo zijn de parkings vrijwel allemaal 24/7 bereikbaar en hebben ze geavanceerde beveiligingssystemen.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol