Nieuwe vorm van parkeren aangeboden op Schiphol

valet-150x150  Het Amsterdam Airport Schiphol biedt een nieuwe parkeerproduct aan speciaal voor vakantiegangers. Het zogenoemde Schiphol Holiday Valet Parking, hiermee wordt het parkeren gemakkelijker gemaakt voor reizigers die voor vijf dagen of langer op reis gaan.

Service en prijzen

Om het de reizigers zo gemakkelijk mogelijk te maken kan je je auto direct tegenover de terminal achterlaten bij de Schiphol Short Stop Parking bij P6. Er zijn hier speciale parkeerplaatsen ingericht voor de Holiday Valet parking en je kunt de sleutel achterlaten bij de Schiphol Holiday Valet Parking balie op dezelfde locatie. Daarna kan je van de Short Stop Parking gemakkelijk direct doorlopen naar de vertrekhal, snel en gemakkelijk. Wanneer je terugkeert van vakantie staat je auto weer op je te wachten op dezelfde locatie bij P6. Hierdoor hoef je niet te wachten of te bellen of je auto er al is, ook bij vertragingen zal je auto gewoon voor je klaar staan. De auto wordt tijdens je afwezigheid geparkeerd op een van de parkeerterreinen van Schiphol zelf, voorzien van camera bewaking. Wanneer je toch graag inzicht wilt hebben in gegevens zoals het verplaatsen van de auto en de route die gereden is naar de parkeerplek kan je hier de gegevens van opvragen, alles wordt geregistreerd met GPRS.

Deze parkeerservice wordt tegen een aantrekkelijk tarief aangeboden, en wie vroeg boekt kan op nog betere prijzen rekenen, wie zijn vakantie vroeg boekt doet er dus verstandig aan de reservering van de auto ook vast te plaatsen dus. Wanneer je vroeg boekt kan je je auto al acht dagen parkeren voor net geen € 70,-. Je kunt boeken vanaf vijf dagen parkeren en tot één dag voor vertrek.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol