Nu korting bij Sky Park

In samenwerking met parkeerbedrijf Sky Park heeft Schipholparkerenvergelijken.nl een geweldige kortingsactie voor u opgesteld! Wanneer u bij uw reservering de code IHOL invult krijgt u 5% korting op uw parkeerplaats.

Sky Park en Schipholparkerenvergelijken.nl hebben de actie opgezet om u zo¬†voordelig mogelijk te laten parkeren. Zo vlak voor de zomer en de vakantie is iedere besparing meegenomen. Parkeren voor zo’n prijs is zeldzaam!

Sky Park
Met drie locaties is Sky Park een groot en toonaangevend parkeerbedrijf. De drie locaties kenmerken zichzelf door verschillende mogelijkheden. Zo ligt Sky Park West zeer dichtbij Schiphol en staat Sky Park Zuid bekend om haar goede service. Er zijn veel mogelijkheden, maar toch is de reiziger met een kleiner budget niet vergeten. Sky Park Budget richt zich speciaal op deze consument.

Sky-Park1-1024x499

Valet parking
Valet parking is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De gebruiker rijdt naar Schiphol en aar wordt zijn of haar auto opgehaald door een gekwalificeerde chauffeur. Deze brengt de auto bij terugkomst ook naar de luchthaven en vakantieganger toe. Sky Park maakt valet parkeren voor iedere gebruiker toegankelijk.

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden naar Sky Park en ervaringen uit de eerste hand? Op Schipholparkerenvergelijken.nl kun Sky Park vergelijken met andere parkings.
Niet enkel de tarieven worden naast elkaar gelegd, maar ook service mogelijkheden en het al dan niet inleveren van uw autosleutel.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol