Onze missie

Alle parkeeropties nu vergelijken

“Shoppend de wereld verbeteren”

Een goede daad verrichten voor een ander hoeft niet moeilijk te zijn. Steun gratis goede doelen door onze kortingscodes te gebruiken.

Onze missie is om jouw zoveel mogelijk geld te laten besparen tijdens het online shoppen en tegelijkertijd zo’n groot mogelijk bedrag doneren aan goede doelen. Jij shopt en bespaart, wij doneren.

Zo doen we dat

Wij plaatsen dagelijks zoveel mogelijk kortingscodes en aanbiedingen op deze website. Gebruik jij een van deze kortingscodes? Dan doneren wij €0,25 aan jouw gekozen goede doel. Op deze manier kun jij niet alleen besparen, maar ook eenvoudig en gratis goede doelen steunen. Zo doen wij samen iets terug voor de maatschappij. Een Win-win dus :)! Lees hier meer over hoe het werkt.

Over onsmrkortingscode-team

“MrKortingscode was tot maart 2015 Vouchercode.nl. We besloten iets terug te willen doen voor de maatschappij. Het bleek technisch mogelijk te zijn om geld terug te geven en daarom zijn we eenvoudig goede doelen gaan steunen, zonder dat het de gebruiker iets kost. Zo hebben we een echte win-win-situatie weten te creëren.

MrKortingscode.nl is een concept van REBEL Internet en onderdeel van Vouchercode B.V.. Wij zijn een ervaren internetbureau dat verschillende populaire internetconcepten beheert.”

Met vriendelijke groet,
Team MrKortingscode.nl

 

 

Bekijk onze top 10 kortingen


Of kies een goed doel naar keuze

Alle parkeeropties nu vergelijken

Top 3 parkeren op Schiphol