Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] đźš— P5 Parkeren Schiphol - Schiphol Parkeren Vergelijken

P5 Parkeren Schiphol

Afstand 2,0 km

Over P5 Parkeren Schiphol

Bij p5airportparkingamsterdam.nl willen ze het niet te moeilijk maken. En daarom hebben ze het bij twee parkeerservices gehouden: de valet parking service en Shuttle parking service. Bij de eerste neem een bekwame chauffeur je auto over bij de vertrekhal en brengt het naar het privé parkeerterrein P5. Wanneer je terug komt, staat je auto weer bij de vertrekhal op jou te wachten. Bij de shuttle parking service rijd je zelf naar de parkeerplaats en brengt iemand vanp5airportparkingamsterdam jou met een shuttle bus naar de vertrekhal toe.

P5parkerenschiphol.nl heeft een duidelijke en overzichtelijk website waar je gemakkelijk een boeking kunt plaatsen.

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Prijzen

Laatste update: 22-09-2023

incl. btw en reserveringskosten

P5 Parkeren Schiphol details

Overdekt Parkeren Nee
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Nee
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Ja
Met iDeal online betalen Ja
Met creditcard betalen Nee
Afstand tot Schiphol 2,0 km

P5 Parkeren Schiphol reviews

Deel jouw ervaring over P5 Parkeren Schiphol

Reviews van anderen

Gemiddelde: 2/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Annemiek veltman

31 maart 2018

Heb er gewerkt word op een schoftige manier met de auto's om gegaan gaan vaak met het hele personeel in de auto's van klanten naar beneden maken auto's aan de binnenkant smerig en de gene die aflevert krijgt op zijn bord er word door mensen die daar werken geld uit en andere spullen uit de auto's gehaald en 1 is daar de dupe van.
Ze rijden hard met de auto's rond om schiphol en op hun braak liggende terrein.
Beveiliging nop way iedereen kan de sleutel pakken als er even niemand is rond uit schofterig.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
hans

27 januari 2018

Er klopt van alles niet bij dit bedrijfje. Het lijkt niks op een Schiphol parkeerplaats.
Ik heb 1 advies: ga er niet parkeren. Als er problemen ontstaan, worden die zeker niet opgelost. Groot risico op schade door de manier van parkeren, er wordt ook met uw auto gereden terwijl u er niet bent, uw auto is niet meer verzekerd omdat u de sleutels heeft afgegeven etc.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
imagebuilders Apeldoorn

24 augustus 2017

Wij laten, als bedrijf, nu een paar jaar onze auto's per valet ophalen en terug brengen. Dit gaat altijd zonder problemen door de, bijzonder duidelijk en no-nonsence, online tool die we gebruiken. Hier kun je ook de vluchtnummers invullen zodat de auto altijd op de gewenste tijd klaar staat voor vertrek.
Bij eventuele vragen wordt er steeds accuraat gereageerd, zowel per telefoon als online, zodat er altijd duidelijkheid geboden wordt.

Het personeel is vriendelijk en zakelijk.
Kortom P5 parkeren is een bedrijf waar wij al jaren tevreden en zorgeloos zaken mee kunnen doen.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Ramondo

20 augustus 2017

Bij aankomst Schiphol werd er vreemd gereageerd op mijn eigen actie dat ik de km stand noteerde. Had hij nog nooit meegemaakt, ik had mijn auto net laten poetsen, hij blonk en was schadevrij heb hem net een paar maanden. Ik heb heb hem de dag van vertrek nog even gewaden stofzuigen etc. Ik krijg de auto 04:00 in de morgen terug, mijn koffers er zelf in gedaan, de dame was prof verdwenen. Bij aankomst even snel
Een foto genomen in rotterdam. De volgende dag zag ik
Dat de auto van binnen vies was en er zwart residu op de achter bumper zat en ja hoor linksvoor zwarte strepen en lakschade. Ik gebeld 0900 nummer 1 euro per gesprek mag inmiddels niet meer toch zouden ze me terugbellen.
Nooit terugggebeld ik weer bellen, je moet mailen. Ik dit hele verhaal uitgelegd……..bij een volgend bezoek wassen we hem wel en stofzuigen we hem. Geen nummer of verder contact aantal mails later zegt Ineke garritsen dat mijn verhaal steeds veranderd ? Alles staat in mail 1 ik krijg enkel een KM stand gemaild niet een foto van het document alles gaat nu via de recht bijstand gedaan worden want schade is schade. Ze zeggen dat er camera toezicht is ik ga dus van de week naar de kruisweg op Zoek naar Ineke voor een echt gesprek wat een kut organistIe gebruik geen parking group Holland

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
P. Thijssen

29 november 2015

Heel slechte ervaring. Waarom zou je naar Rozenburg rijden voor een shuttle naar Schiphol??? Pas bij aankomst op Schiphol kwamen wij erachter dat het parkeerplaats in Rozenburg zit. Wij reisden vanuit Schiedam dus hadden niet genoeg tijd weer naar Rozenburg te rijden. Kregen we te horen dat we de 40 euro kwijt waren. Volgens mij zijn er meer mensen die hetzelfde fout maken, lekker makkelijk geld verdienen. Maak het duidelijk aan mensen dat ze naar Rozenburg moeten rijden en niet naar Schiphol.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Rik Bakker

25 april 2015

An sich prima ervaring met P5 Parkeren, echter, blijf het raar vinden dat eventuele bestaande krassen niet keurig worden opgeschreven. Je levert je sleutel in aan een wildvreemde dame en je krijgt niet eens een papiertje met een handtekening als bevestiging van ontvangst… Mag wat mij betreft wel wat professioneler zoals bij hun concurrenten. Maar nogmaals de ervaring an sich was positief: snel, bereikbaar en geen nieuwe krassen erbij

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over P5 Parkeren Schiphol

P5 Parkeren Schiphol is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.

Top 3 parkeren op Schiphol