Parkeerbedrijf op Schiphol laat reizigers in de kou staan

Een parkeerbedrijf op Schiphol aanspreken om de auto tijdens de vakantie veilig te parkeren? Dat doen veel mensen tegenwoordig. Vaak gaat het goed, maar heel af en toe gaat het ook goed mis. Hier kwamen de klanten van een parkeerbedrijf op Schiphol, Park & Go, onlangs helaas ook achter. De auto was verdwenen en het bedrijf nam de telefoon niet meer op. De politie heeft één en ander op moeten lossen.

Het parkeerbedrijf op Schiphol was compleet onbereikbaar

Na ja vakantie wil je gewoon in je eigen auto stappen en lekker terug naar huis rijden. Dat is natuurlijk dé reden waarom mensen graag gebruik maken van een parkeerbedrijf op Schiphol. Toch kun je dan onverwacht voor vervelende verrassingen komen te staan en daar kwamen de klanten van parkeerbedrijf Park & Go ook achter. Het parkeerbedrijf op Schiphol was namelijk ineens verdwenen toen de vakantiegangers de auto wilden gaan ophalen. De reizigers stonden met koffers en kinderen op straat. Eén reiziger geeft aan zelfs midden in de nacht met een baby vast te staan op Schiphol. Doordat het bedrijf ook de telefoon niet beantwoordde werd de politie gebeld en deze is een kijkje gaan nemen bij het bedrijf. Alle autosleutels werden hier aangetroffen, maar de eigenaar van het bedrijf was in geen velden of wegen te bekennen. 

Geen sprake van een strafzaak voor het bedrijf

Veel geschrokken reizigers gaven direct aan een rechtszaak te willen beginnen tegen het parkeerbedrijf op Schiphol. Gemeente Haarlemmermeer geeft aan dat er geen sprake is van een strafzaak, omdat de auto’s niet zijn ontvreemd of gestolen. De autosleutels zijn allemaal aangetroffen en mensen kunnen hun autosleutels bij het politiebureau ophalen. Afspraken die zijn gemaakt tussen het parkeerbedrijf op Schiphol en de klanten zijn natuurlijk niet nagekomen door de onderneming. Daarom is het wel mogelijk om een civiele rechtszaak aan te spannen. 

Zoek je auto met behulp van een plattegrond

Gemeente Haarlemmermeer weet niet precies hoeveel mensen gebruik maakten van de service van het parkeerbedrijf op Schiphol op het moment dat de eigenaar besloot te verdwijnen. Naar schatting gaat het om enkele honderden voertuigen. De eigenaren van deze voertuigen kunnen bij het politiebureau in Hoofddorp terecht om hun autosleutels terug te krijgen. Vervolgens ontvangen zij een plattegrond waarvan zij af kunnen lezen waar hun auto precies geparkeerd staat. Gemeente Haarlemmermeer raadt reizigers aan uitsluitend gebruik te maken van goede, betrouwbare parkeermogelijkheden. Uiteraard kun je deze parkeermogelijkheden bij ons online vergelijken.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol