Parkeerbedrijf Schiphol: zo herken je de rotte appel!

Een parkeerbedrijf Schiphol zoeken waar je op kunt vertrouwen kan een lastige klus zijn. Veel mensen willen voor de vakantieperiode of de duur van een zakenreis de auto parkeren bij een ervaren en betrouwbaar bedrijf. De laatste jaren zijn er zo veel bedrijven bij gekomen dat het niet eenvoudig is om alle ondernemingen zelf met elkaar te vergelijken. Er zijn ook bedrijven bij die niet de juiste service leveren, maar hoe herken je deze?

Zo kies je een goed parkeerbedrijf Schiphol

Ga je zelf de parkeerbedrijven op en rond Schiphol vergelijken? Houd er dan rekening mee dat er bedrijven zijn die geen betrouwbare services leveren. Kies daarom nooit voor ‘de eerste, de beste’, maar kijk verder. Check online recensies, bijvoorbeeld. Wij geven je inzicht in 3 punten die erop kunnen wijzen dat een parkeerbedrijf Schiphol niet helemaal zuiver is. 

  1. Korter dan 12 maanden actief

Natuurlijk zijn er nieuwe parkeerbedrijven te vinden die wel een goede service leveren, maar in het afgelopen jaar zijn er veel parkeerondernemingen opgestaan die voor veel problemen zorgen. Is een bedrijf korter dan 12 maanden actief? Controleer de onderneming dan extra, want het risico dat je met een verkeerd bedrijf te maken hebt is groter dan wanneer je gebruik maakt van de services van een bedrijf dat al jaren bestaat. 

  1. Extreem lage tarieven

We kennen natuurlijk allemaal wel de prijsknallers. Er hoeft niets mis mee te zijn, maar in het geval van een parkeerbedrijf Schiphol is het wel aan te raden om in dit geval extra alert te zijn. Bedenk je dat wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, dit meestal ook het geval is. Parkeren op of nabij Schiphol hoeft niet extreem duur te zijn, maar extreem goedkoop komt ook niet voor bij betrouwbare bedrijven. Wees bereid om een eerlijk tarief te betalen en de kans dat je bij een betrouwbare partij terecht komt is een stuk groter. 

  1. Let goed op de URL

Een URL kan zeer misleidend zijn. De laatste tijd zijn er veel nieuwe websites ontstaan die een URL hebben die je laat denken dat je een parkeerplaats op Schiphol kunt boeken. Vaak proberen de eigenaren van deze websites je te laten denken dat je daadwerkelijk bij de luchthaven zelf boekt. Dit is niet het geval en, in bepaalde gevallen, bestaat er überhaupt geen bedrijf dat gekoppeld is aan de URL. Check altijd de URL en laat je niet misleiden! Bij ons kunt je natuurlijk altijd betrouwbaar en onafhankelijk parkeerplaatsen Schiphol vergelijken. 

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol