Parkeren bij Schiphol versus Schipholtaxi

De zomer in Nederland lijkt nog even op zich te laten wachten en steeds meer Nederlanders snakken naar wat zonlicht. Gelukkig zijn de meeste zonvakanties al geboekt en kunnen de koffers binnenkort weer ingepakt worden. Op vakantie gaan is natuurlijk al duur genoeg en veel vakantiegangers kiezen daarom voor een taxirit van en naar Schiphol. Toch heeft eigen vervoer en parkeren bij de luchthaven vele voordelen ten opzichte van het gebruik van de taxi. Wij zetten ze voor u op een rij!

Vaak wordt gezegd dat parkeren bij Schiphol duurder is dan het gebruik van een taxi. Toch is dit niet altijd het geval. Parkeren bij Schiphol kan zeer voordelig en de teller op de meter in de taxi blijft doorlopen. Er is geen vast tarief waar u vooraf rekening mee kunt houden. Wanneer u een parkeerplaats bij een parking reserveert weet u vooraf precies waar u mee te maken krijgt.

Zekerheid
Het belangrijkste is wellicht u met eigen vervoer onafhankelijk bent. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten op een taxichauffeur. U zou maar uw vlucht missen, omdat de taxi niet op tijd aankomt. Een vertraging is snel opgelopen. Bijvoorbeeld doordat de taxichauffeur onverwachts ziek wordt, de taxi iets mankeert of er file staat. Uiteraard kunt u ruim van te voren van huis vertrekken, maar dit zorgt ervoor dat u enige tijd zult moeten spenderen op Schiphol. Daar sjouwt u dan met zware koffers zonder enige reden.Parking1

Opknapbeurt
De auto wassen op uw vrije zondag na een drukke werkweek? Dat is niet ideaal. Een APK-keuring terwijl u eigenlijk een weekendje op pad wilde? Ook niet ideaal. Als u toch op vakantie bent en de auto niet gebruikt kunt u hem net zo goed een noodzakelijke opknapbeurt geven. Met plezier zetten de medewerkers van diverse parkings uw auto even in het sop of kijkt de monteur naar het motorblok. Vaak worden deze extra opties voor een kleine prijs aangeboden in combinatie met het langdurig parkeren. Helemaal niet zo gek dus.

Keuze
Voorheen waren er ontzettend veel taxibedrijven, die van en naar luchthaven Schiphol reden. Er waren dus veel keuzemogelijkheden. Inmiddels zijn er dus echter ook ontzettend veel parkeerbedrijven rondom de grootste luchthaven van Nederland gevestigd. Er is dus voor iedere reiziger een geschikte parking met bijbehorende prijs te vinden.

 

Vergelijk alle parkings

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol