Parkeren op Schiphol blijkt handige optie

taxi-schiphol-150x150  Dat parkeren op Schiphol een heel aantal voordelen met zich meebrengt, dat was al langer duidelijk, maar in een artikel van de Telegraaf werden de grootste voordelen nog eens extra aangehaald. Zij legden niet de nadruk op het gemak en het zelf kunnen bepalen wanneer u aankomt of vertrekt, maar legden meer nadruk op de vervoersmogelijkheden rondom Schiphol zelf. Vooral het aantal pendeldiensten en de taxi’s worden aangehaald als een groot pluspunt, deze zorgen er immers voor dat mensen een stuk meer mobiel zijn vanaf het moment dat zij de auto op de parkeerplaats geplaatst hebben. Dit valt goed samen met de berichten van vorige week, waarin bekend werd gemaakt dat het aantal passagiers op Schiphol nog altijd toeneemt.

De voordelen van lang parkeren

De Telegraaf roemde vooral de mogelijkheden om van de parkeerplaatsen naar de luchthaven te komen en andersom. Dit is tegenwoordig zo makkelijk gemaakt dat mensen het veel eenvoudiger vinden om de auto op de parkeerplaats te zetten en vanaf daar richting de luchthaven te vertrekken. Dit kost tegenwoordig ook zeer weinig geld, dankzij het grote aantal aanbieders is door de concurrentieslag de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald. Andere aanbieders hebben besloten de prijzen gelijk te houden, maar overweldigen de bezoekers met allerlei soorten diensten. Denk hierbij aan het wassen van de auto, het vervangen van de zomerbanden naar winterbanden en de warme parkeerhallen zodat de auto direct warm is bij het instappen.

Steeds meer mogelijkheden

Het aantal mogelijkheden stijgt nog altijd iedere maand en steeds meer mensen kiezen ervoor om gewoon zelf naar de luchthaven te rijden. Dat is niet vreemd, de prijzen voor het openbaar vervoer stijgen nog altijd en wie een vlucht wil halen, hoopt toch altijd op tijd aan te kunnen komen.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol