Parkfly

Afstand 9,1 km

Over Parkfly

Parking Parkfly kan je vinden in Aalsmeer, op tien minuten rijafstand van luchthaven Schiphol. Deze parking onderscheidt zich doordat ze enkele bijzondere diensten aanbieden. Zo kan je bij de parking overnachten en kan je een APK-keuring laten uitvoeren tijdens je afwezigheid. De parking is in het bezit van een VBPS-keurmerk. Je kan Parkfly online of telefonisch benaderen om een reservering te maken. Je kan via iDeal afrekenen maar ook via alle andere mogelijkheden. Zeer eenvoudig en aantrekkelijk dus.

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Prijzen

Laatste update: 06-04-2020

incl. btw en reserveringskosten

Parkfly details

Overdekt Parkeren Nee
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Nee
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Ja
Met iDeal online betalen Ja
Met creditcard betalen Ja
Afstand tot Schiphol 9,1 km

Parkfly reviews

Deel jouw ervaring over Parkfly

Reviews van anderen

Gemiddelde: 2/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Broekhoff

3 augustus 2018

Valet Parking geboekt en instructies allemaal netjes gevold, heenreis 30 minuten voor aankomst Schiphol gebeld en terugreis gebeld nadat we de koffers hadden… heenreis nog ruim 20 minuten moeten wachten voordat auto werd opgehaald bij Vertrekhal 3 en terugreis 50 minuten gewacht voordat onze auto voor kwam rijden. Daar betaal je dan extra voor! Nooit meer

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Tonny

29 december 2017

21-12 aangekomen, gebeld, wachten, wachten nog een keer gebeld, weer wachten.
Na een uur zie ik een busje komen ik er na toe, zegt hij doodleuk ik kom niemand ophalen. ik zeg moet jij proberen door te rijden. konden we toch mee. wat een des interesse bij die lui, terwijl we min. 2 keer op een jaar parkeren, nooit problemen gehad. nog een mail gedaan, ze zullen nog contact opnemen, dus niet. gegroet

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Marcel

20 oktober 2017

NOOIT MEER!

Bij aankomst op Schiphol hebben wij op het juiste moment gebeld, zoals beschreven op het formulier wat je meekrijgt als je de auto daar achterlaat.
Wij hebben MEER dan een UUR moeten wachten op vervoer naar de parkeerplaats van PARKFLY en we moesten toen ook nog erg blij zijn dat we mee mochten. Er stonden namelijk zo'n 20 mensen te wachten op vervoer van Parkfly van Schiphol naar hun parkeerplaats en er reed maar één busje waar eigenlijk 8 mensen in konden. Wij zijn er nog bij gepropt omdat wij boos werden. Dus met 10 mensen is de bus. We hadden meerdere keren gebeld en ons werd met steeds meer snauwende toon verteld dat er een busje onderweg was…. Tuurlijk, de afstand van hun bedrijf naar Schiphol is maar 10 minuten…..
Conclusie: Als je geen uur of langer wil wachten om na een (lange) (vlieg)reis naar huis te willen, boek dan vooral NIET bij Parkfly.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Paul Kwee

11 oktober 2017

SLECHT BEDRIJF. Schade aan mijn auto, 4 weken bel en mail ik en hoor ik niks. Na 4 weken krijg ik te horen dat ik het zelf maar moet oplossen. Wanneer ik vertel dat ik dit niet fijn vind wordt de telefoon in mijn oor opgehangen.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Chantal Bogers

5 oktober 2017

Onwijs slecht ophaal systeem. Eerst krijg ik aan de lijn te horen… loop maar naar fe ophaalplek en kijk maar of ik er nog ben. Was al weg, prima.. dat kan..40 min staan w88.. oke dat kan ook. Maar tja je begrijp al.. de mensen die staan te bellen op de plek waar ik sta die zitten er als eerst in want voordat ik er met 2 kleine kids ben zit alles al vol… ophalen op volgorde van belle !!!! Dit was iig voor ons de laatste keer wamt de kids was uiteindelijk overvol. 13 mensen (incl. 2 kids) in n bus van 9. Mega onverantwoord en zeg je er iets van krijg je n grote waffel terug en zeffen ze…tja moet je bij je baas zijn!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
MMeije

16 juli 2016

wij zijn al 2 zomers 2014 en 2015 bij parkfly geweest , goed bevallen, je parkeert de auto zelf en de km stand wordt genoteerd.Inderdaad jammer van de afstand.als de prijs nog scherper kan, zouden ze het nog beter scoren.we zijn van plan dit jaar weer bij parkfly te parkeren.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Marleen

12 mei 2016

Positieve ervaring gehad bij Parkfly en de verhouding prijs/kwaliteit was in ons geval prima.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
karel

24 april 2016

Nooit Meer!
Bij het ophalen van mijn wagen blijkt mijn auto beschadigd te zijn. Een medewerker zegt mij dat ik geen zorgen moet maken. Na verschillende mails en telefoontjes steeds hetzelfde verhaal: de boodschap wordt doorgegeven aan de eigenaar en die zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Maar dat gebeurt niet.

Nooit meer!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
R. Van Nahuijs

11 juli 2015

Bij ophalen van de auto, was de chauffeur de enige persoon op de stallingslocatie. Hij was zo snel weer vertrokken, dat ik niet de kans heb gehad de auto goed te controleren. Er was sowieso niet voldoende licht om dat goed te doen. De volgende dag alsnog een schade geconstateerd, die naar mijn stellige overtuiging bij Parkfly moet zijn ontstaan. Er werd op geen enkele manier tegemoet gekomen en o.b.v. de gemailde foto's zou de schade expert hebben geoordeeld dat het om een oude schade moest gaan: er was duidelijk roestvorming te zien op de (kunststof!!) bumper.
Daar op gewezen was contact krijgen ineens erg moeilijk. Da's geen manier van met klanten omgaan.
Mij zie je hier niet meer terug.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Vd weide

12 januari 2014

Ga van 13 tot 24 op vakantie heeft u voor mij een mooie aanbieding valet parking.
Ik hoor graag van u

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
geert

8 januari 2014

was wel ok

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Janita Evers

2 april 2013

Parkfly is een fijne parking. Ik heb geen problemen met het inleveren van mijn autosleutel. Stel dat mijn auto in de weg staat! Ik vond de afstand naar Schiphol wel groot.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Parkfly

Parkfly is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.

Top 3 parkeren op Schiphol