Plaats voor monument op Schiphol slachtoffers MH17 onbekend

ongeval-150x150 Ondanks dat er momenteel nog niet eens een inzameling is, wordt er al wel gespeculeerd over een mogelijke plaats van het herdenkingsmonument. Een ding is wel zeker dit zal niet bij Vertrekhal 3 zijn maar ook niet bij de Passage voor voetgangers onder het World Trade Center. Het is een monument en mensen moeten daar de kans krijgen om hun auto te kunnen parkeren. Bij het WTC nodigt het niet uit om een langere periode je auto te parkeren, dus wordt er nog gekeken naar een andere locatie. Een ding is zeker het zal een locatie in de nabijheid van Schiphol zijn en zeker niet te ver de polder in een van de dingen die belangrijk is is de nabijheid en bereikbaarheid.

Een monument van het volk

Er zijn reeds 35 ontwerpen binnengekomen en ook een Spaanse groeve heeft al toegezegd dat indien het een monument van steen wordt, dat zijn de geschikte steen willen schenken. Het idee is in ieder geval dat er samen gezorgd wordt voor een monument. De vliegtuigramp die iedereen nog vers in het geheugen staat heeft heel veel losgemaakt bij de Nederlandse bevolking en het idee, dat wij er als bevolking samen voor kunnen zorgen dat er een monument komt. Geeft veel Nederlanders een bepaald gevoel van rust. Het is een zwarte dag binnen de Nederlandse geschiedenis, eentje die de geschiedenisboeken zal gaan halen – en niet op een gunstige manier. Laten we dan hopen dat er een monument komt in de nabijheid van Schiphol waar iedereen samen kan komen om zijn verdriet een plaatsje te geven.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol