Pop-up winkel van Wolford op Schiphol

lingerie-150x150  Ga maar vast in de file staan, want hier wil je echt bij zijn. Daarna is het nog een kwestie van je auto parkeren bij een van de vele mogelijkheden die Schiphol aanbiedt, om daarna de lingerie en panty’s van Wolford te kunnen bekijken.

Nieuwe collectie panty’s

Voor de liefhebbers van Wolford of van luxe lingerie is het tussen 1 december en 2 januari zaak dat zij de Pop-up winkel van Wolford gaan bezoeken. Deze wordt geopend op Schiphol in de Schengen Wing, en zal de nieuwe collectie Pure 50 Tights gaan lanceren. Dit is een collectie panty’s die speciaal gemaakt zijn om niet gezien te worden onder een strak jurkje bijvoorbeeld. De collectie heeft geplakte naden en een extra brede tailleband waardoor je geen naden meer ziet onder je kleding. Wolford opende eerder ook al een pop-up store in Milaan maar nu is Schiphol aan de beurt.

Stormloop

Er is onbekend of dit voor extra drukte op Schiphol zal gaan zorgen, een ding is zeker; de timing van het lingeriemerk is onfeilbaar, met de feestdagen in het vooruitzicht kan ervan uitgegaan worden dat er cadeautjes gekocht zullen worden, en voor een vrouw kan je natuurlijk ook lingerie aanschaffen. Het is een slimme zet om een pop-up store op een vliegveld te laten openen, vlieg jij nog voor de feestdagen? Breng dan zeker een bezoekje aan deze winkel!

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol