Prachtig parkeren

Ontwerper Max Kisman en parkeren bij luchthaven Schiphol. Zo op het eerste gezicht lijken deze twee onderwerpen niks met elkaar van doen te hebben. Toch is niets minder waar. Wie binnenkort zijn auto parkeert bij Schiphol kan zijn parkeerplaats onthouden door de pictogrammen van Kisman.

Kisman zijn typische hollandse afbeeldingen hangen nu bij de parkeerplaats. Misschien is uw parkeerplaats wel versierd met een tulp of paar klompen. Net aangekomen in Nederland worden de bezoekers dus meteen weer in de Nederlandse cultuur gedompeld.

Max Kisman
Ontwerpen Kisman is onder andere bekend door zijn bijdragen aan de Volkskrant en het Financieel Dagblad. Zijn werk kenmerkt zich door de speelse vereniging van beeld en taal. Zijn werk is niet alleen in de parking van Schiphol te aanschouwen. Andere kunstwerken zijn vanaf maart te zien in het Groningse museum.

Parking
De afbeeldingen van Kisman maken het parkeren bij Schiphol een stuk leuker hoewel het niet de voornaamste reden is om te parkeren uiteraard. Parkeren bij Schiphol kent vele andere voordelen zoals de zekerheid en het gemak dat het biedt.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol