Quick Parking

Afstand 8,4 km

Over Quick Parking

Quick parking maakt haar naam ruimschoots waar. Nadat je je auto op het parkeerterrein heeft neergezet, ben je binnen drie minuten bij de luchthaven. Bovendien is het parkeerterrein uitgerust met geavanceerde beveiligingscamera’s en zijn er 24 uur lang en 7 dagen per mensen aanwezig. Bovendien biedt Quick Parking voor klanten met een zakelijk account Valet service aan. Deze parking biedt een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding en bezit het VBPS-keurmerk.

Je kan een parkeerplaats bij Quick parking tot twintig minuten voor vertrek reserveren en annuleren.

Voordelen

  • Keurmerk
  • Geavanceerde beveiling
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Nadelen

  • Geen valet parking mogelijk
  • Verplicht tot het afgeven van de sleutel

Prijzen

Laatste update: 18-10-2017

incl. btw en reserveringskosten

Quick Parking details

Overdekt Parkeren Ja
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Ja
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Ja
Met iDeal online betalen Ja
Met creditcard betalen Ja
Afstand tot Schiphol 8,4 km

Quick Parking reviews

Deel jouw ervaring over Quick Parking

Reviews van anderen

Gemiddelde: 2/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Robbert

29 juli 2017

Bij het opgegeven adres stond niks over Quick parking. Autogarage hoorde bij het casino maar er stond niet aangegeven dat je daar ook voor Quick parking het terrein op moest. Na gebeld te hebben met het opgegeven 06 nummer werd het duidelijk dat we daar dus het terrein op moesten.
Terug komst hadden we vertraging gehad met het vliegtuig. Was er verbaast dat we toen bij de chauffeur moesten bijbetalen. 16 euro aardig geld voor twee uur.
De rit terug naar de parkeerplaats liep er snel, omdat de chauffeur dacht dat hij Max Verstappen was. Wat een debiel. De bus zat vol mensen en koffers. Ik met mijn gezin op de achterbank, we moesten ons schrap zetten bij elke bocht. Riep nog wel iets naar voren "Heb je haast of zo" maar geen respons.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
ank en harrie

20 juni 2017

om 3 uur in de nacht juiste parking moeilijk te vinden.
toegezegde 5 euro korting niet gekregen.
echter vriendelijke chauffeur.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Hans

18 mei 2017

Slecht services, laten je gewoon staan als familie en switchen van parkeerplaats of het de gewoonste zaak van de wereld is. Goedkoop maar duurkoop. Geen aanrader

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jan Test

9 april 2017

Goed geregeld

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Riny Polman

10 maart 2017

We hebben met zo'n 30 man ruim een half uur moeten wachten totdat er een busje kwam. De shuttlebus reed steeds onze halte voorbij en het 06 nr. was lang niet bereikbaar. Uiteindelijk kwamen er een paar busjes tegelijk en kwam als antwoord op mijn "waarom" dat ze "wat onderbezet" waren. Hoezo? Ze weten toch hoe laat hoeveel mensen komen? De terugreis vanaf Schiphol duurde nog langer. Ruim 40 minuten gewacht en paar keer gebeld. Eens maar nooit weer !

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Dick

2 maart 2017

Op het door Quick Parking opgegeven adres bleek alleen een woonhuis te staan waar niet werd open gedaan. Het 0900-nummer dat we vervolgens belden bleek niet te werken maar gelukkig werd het 06-nummer wel opgenomen. Na contact doorgestuurd naar een parallel lopende straat waar het parkeerterrein bleek te liggen. Daarna 15 minuten in de kou staan wachten. Gelukkig was de chauffeur van de shuttle zo attent om op ronde van Schiphol naar de hotels langs het terrein te rijden, anders hadden we meer dan een half uur langer in de kou moeten wachten. Wel moesten we mee langs alle hotels waarde op Schiphol opgehaalde gasten naartoe gebracht moesten worden. Al met al arriveerden we pas na 60 minuten op Schiphol, en niet na de beloofde drie minuten. Daardoor waren we vrij laat met inchecken en bleken alle goede plaatsen al bezet waardoor we 11 uur op een slechte plaats moesten zitten, terwijl we juist zo vroeg mogelijk van huis waren weggegaan om op tijd in te kunnen checken. Eens maar nooit weer. De chauffeurs waren keurig en behulpzaam.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Blanker

7 september 2015

Al twee keer mijn auto hier geparkeerd TOP geregeld snel gehaald en gebracht

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Jan

20 mei 2015

Betaald voor bon en komende data vol en geen plek. Easy money dan ja. Dus let op.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
H.bleeker

30 december 2014

Hallo,
Vorig jaar hebben wij onze auto bij jullie op het parkeer terein neer laten zetten,ook omdat jullie een aktie hadden ivm eerste keer open.Alles was top het afhalen het ophalen,maar was 1 klein minpunt. Ik had het adres in mijn navigatie gezet maar we kwamen heel ergens ander terecht,hebben we ook doorgegeven aan ons reisbureau,Toen mensen moeten vragen waar we langs moeten rijden en het was s”morgens vroeg rond 3.30 uur.Volgend jaar boeken we weer bij jullie hoop dat dit dan beter geregeld is.

Met vriendelijke groet,

H.Bleeker

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Vera de Koog

10 augustus 2014

Snel en goed geregeld.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Quick Parking

Quick Parking is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.