Schiphol aantal weekenden lastig te bereiken per trein

file-150x150  Er wordt weer aan het spoor gewerkt! Wie in de weekenden naar Schiphol moet zal goed op moeten letten of dit wel mogelijk is of rekening moeten met vertragingen. In het weekend van 22 op 23 november rijden er geen treinen tussen Amsterdam Sloterdijk en Schiphol en ook voor het weekend van 6 en 7 december is dit het geval.

Reizen tussen Amsterdam en Schiphol

Wie in die weekenden moet reizen naar Schiphol doet er verstandig aan om de Intercity direct te nemen, die rijdt wel. Ook de treinen tussen Den Haag en Schiphol en Rotterdam en Schiphol rijden wel gewoon. Wie over moet stappen kan rekening moeten houden met een kleine vertraging, wellicht een reden om gewoon met de auto te gaan.

Intercity Direct

Wie zich afvraagt wat de Intercity Direct is, dit is een trein waarvoor een toeslag vereist is. Het kan dus lonen om een toeslag te betalen, wanneer je je vlucht wilt halen. Maar is dit wel eerlijk? Een toeslag moeten betalen voor een trein die normaal gesproken gewoon rijdt? Is dit een manier van de NS om reizigers nog meer kosten aan te smeren?

De auto

Je kunt met de auto uiteraard gewoon Schiphol bereiken, je dient echter wel rekening te houden met mogelijke files. Je reistijd dien je aan te passen op de dag en tijd dat je moet vliegen, wanneer je midden in de nacht moet vliegen is de kans een stuk kleiner dat je in een file komt te staan dan wanneer je om 9 uur in de ochtend moet vliegen en om een uur of 7 op de ring bent van Amsterdam. Hoe dan ook, plan je reis zorgvuldig, houd rekening met vertragingen en het parkeren van de auto op Schiphol zelf. Het zou niet de eerste keer zijn dat iemand zich in de tijdsduur vergist en zijn vlucht mist dat is iets wat je moet willen voorkomen.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol