Schiphol heeft erg veel hinder ondervonden aan het slechte weer

sttorm-150x150  Door de storm heeft luchthaven Schiphol vrij veel problemen gehad, niet alleen moesten er vluchten worden geannuleerd omdat het te hard waaide. Maar er zijn ook een heel aantal auto’s beschadigd door de storm. Omdat er grind in de rondte geblazen is door windhozen zijn er diverse ruiten gesneuveld en is er blikschade. De meeste van de auto´s zijn van mensen die nog op vakantie zijn, maar er wordt met man en macht gewerkt om ervoor te zorgen dat er niet nog meer schade kan ontstaan aan de auto’s door de regen of dat er gemakkelijk ingebroken kan worden.

Park & Travel 3

Auto’s die op de parkeerplaats Schiphol Park & Travel 3 staan hebben de meeste schade opgelopen. Van 94 auto´s waren zijramen en achterramen kapot of helemaal vernield door de rondvliegende steentjes. De auto’s met kapotte ramen door de storm krijgen voorlopig noodruiten tot de eigenaren terug zijn van vakantie. De noodruiten werden geplaatst door Carglass en de reparateurs zijn een groot deel van de nacht bezig geweest met het zo goed mogelijk repareren van de schade.

Niet alleen auto’s

Het rondvliegende grind is een nare bijkomstigheid van de storm. Maar dat geeft wel aan hoe hard het heeft gewaaid. Deze harde winden hebben ervoor gezorgd dat er een groot aantal vluchten geannuleerd is. Veel mensen hebben dan ook een andere vlucht gekregen dan ze geboekt hadden, of konden geheel niet vliegen. Ze hebben echter geprobeerd om zo veel mogelijk te vliegen, en daarbij ook zoveel mogelijke passagiers mee te nemen.

 

 

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol