Schiphol heet Mexicaanse dreamliner van harte welkom

Voor het eerst landde een Boeing 787 Dreamliner van AeroMexico op Schiphol en hij werd begeleid door zeven gele luchthavenauto’s en een traditioneel uitgevoerd watersaluut aan de gate. Deze Mexicaanse maatschappij is dan ook de enige Latijns-Amerikaanse airline die naar Amsterdam vliegt, en dat is behoorlijk speciaal.

De Mexicaanse luchtvaartmaatschappij vliegt nu drie maal per week tussen de hoofdsteden Mexico City en Amsterdam. De Boeing 787-8 Dreamliner landde kort na 7.00 uur op de Kaagbaan te Schiphol en daar werd hij opgewacht door meerdere platformvoertuigen die het vliegtuig naar de gate gingen begeleidden.

Zoals het bij ieder nieuw vliegtuig en iedere nieuwe maatschappij gaat, stonden er twee spuitwagens van de brandweer bij de gate te wachten om de Dreamliner met een watersaluut een hartelijk welkom op Schiphol te heten. KLM vliegt ook vanaf Schiphol naar Mexico City toe, alleen is dit dagelijks en met een grotere Boeing 747-400.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol