Schiphol Star Parking Valet

Afstand 0,1 km

Over Schiphol Star Parking Valet

Deze parking bestaat niet meer. Vergelijk alle andere parkings hier.

Bij schipholstarparking weet je zeker dat je de voordeligste oplossing hebt. Zo begint je vakantie lekker voordelig en weet je ook nog eens zeker dat je auto veilig onder een afdak geparkeerd staat. Wanneer je de reacties over schipholparking op het internet leest is iedereen erg positief. Dat is natuurlijk niet voor niks!

Bij schipholparking kun je kiezen tussen verschillende services. Eén van deze services is dat je zelf naar het parkeerterrein rijdt. Het grote voordeel van deze service is dat je de sleutel niet hoeft af te geven.

Voordelen

  • Geen

Nadelen

  • Geen

Prijzen

Laatste update: 06-04-2020

incl. btw en reserveringskosten

Schiphol Star Parking Valet details

Overdekt Parkeren Nee
Valet Parking Nee
Zelf parkeren en sleutel meenemen Nee
Parkeren + Overnachten Nee
Betalen met pinpas Ja
Contant betalen Nee
Met iDeal online betalen Nee
Met creditcard betalen Ja
Afstand tot Schiphol 0,1 km

Schiphol Star Parking Valet reviews

Deel jouw ervaring over Schiphol Star Parking Valet

Reviews van anderen

Gemiddelde: 3/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

johan

7 november 2015

Bij terugkomt bleek dat de auto door een van de medewerkers tegen een muur was geparkeerd met als gevolg een flinke schade aan de achterbumper…..de heren geven tot op de dag van vandaag niet thuis. Overigens bracht de medewerker ons weg met een nieuwe A klasse Mercedes en hij haalde ons op met een bmw 7 serie (beide auto's waren waarschijnlijk van een klant). Als ik bel nemen ze niet op en toen mijn vriendin ze een keer aan de lijn kreeg dreigde ze dat ze haar een blauw oog zouden slaan….dus kortom ga niet in zee met deze laffe oplichters die mijn niet te woord durven staan maar wel een vrouw durven te bedreigen….ooit kom je de verkeerde tegen vriend

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Gertjan

12 oktober 2015

Super!
Auto wordt netjes binnen gezet, eventueel voor € 5,- meer kan je de autosleutel meenemen, netjes naar Schiphol gebracht en ook weer opgehaald, ff bellen en ze stonden er al want ze hadden via het vluchtnummer gezien dat we geland waren. Wij moesten wegens omstandigheden eerder naar huis, de dagen die we teveel betaald hadden werd dezelfde dag naar ons terug overgemaakt. Nogmaals SUPER bedrijf!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Schiphol Star Parking Valet

Schiphol Star Parking Valet is een parking die zich richt op het aanbieding van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol. Meer informatie is te vinden bovenaan deze pagina.

Top 3 parkeren op Schiphol