Schiphol verdient een betere toegankelijkheid met het OV

verbinding-150x150  Er zijn vaker klachten over het kunnen bereiken van Schiphol, de ring rondom Amsterdam zorgt ervoor dat het als automobilist soms uren kan duren voordat je ter plaatste bent, en dan hebben we het nog niet eens over de andere files wanneer je op een verkeerd tijdstip moet vliegen. Wat dat betreft is die vlucht om 5u nog niet eens zo gek, zeker niet als je in ogenschouw neemt dat je er toch wel anderhalf a twee uur in het voren zou moeten zijn.

De treinverbinding laat nog wel eens te wensen over, storingen, uitvallende treinen of gewoon bladeren op het spoor of sneeuw. Allemaal dingen waardoor je reis naar Schiphol minstens zo’n onderneming is als je vakantie of zakenreis die eraan gekoppeld is. Een mogelijke oplossing zou zijn om de Noord Zuid lijn door te trekken naar Schiphol, dit zou een niet al te grote aanpassing zijn en wellicht een aanpassing waardoor de Noord Zuidlijn zijn geld weer waar wordt. Want wat is er nou beter voor het toerisme als een goede verbinding met Amsterdam?

Een ding is zeker, Schiphol is een luchthaven die goed te bereiken is in zijn algemeenheid, je kunt er redelijk goed komen met het openbaar vervoer en met de auto, maar dit kan allemaal een stuk beter worden. Want in de plannen die ooit gemaakt zijn voor het aan en af voeren van mensen van en naar Schiphol is nooit rekening gehouden met het feit dat Schiphol nog zo explosief zou kunnen gaan groeien. De groei van Schiphol zorgt voor problemen met het vervoer van en naar Schiphol. Maar of mensen nu blij zullen worden van een metro in plaats van een trein van Schiphol naar Amsterdam? Dat is de vraag.

Wil je alle parkings bekijken en vergelijken? Vergelijk alle parkings hier en vind de goedkoopste parking die voldoet aan al jouw wensen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen

Top 3 parkeren op Schiphol